Vahid Khazaei
Jeg hadde en negativ opplevelse, har ikke noe positivt å si om dr.Vahid Khazaei. Han viser sløsing med pasientes tid. Jeg fikk ingen hjelp, blir ikke tatt på alvor. Ved spørsmålet om den nødvendige undersøkelsen, fikk svar at jeg måtte betale for den selv. Ubrukelig fastlege. Jeg opplevde at han er mer opptatt av penger enn selve pasienten. Dette var mitt første og siste besøk hos denne legen. Byttet etter timen. Styr unna.
Konsultasjonen fremstod som forhastet, og jeg følte at mine symptomer ble bagatellisert. Jeg har forståelse for at det er travelt i helsevesenet, men jeg forventer å bli møtt med mer tålmodighet og empati. Jeg gikk derfra med ubesvarte spørsmål og en følelse av å ikke bli tatt på alvor.
Byttet til denne fastlegen og er veldig fornøyd. Han er en dyktig lege og opplever at han er god til å lytte. Anbefales på det varmeste.
Profesjonell og dyktig lege som tar seg tid til å lytte. Anbefales virkelig. Hyggelig og grei doktor
Byttet til han i studentbyen for å få hjelp med mentale helseplager. Hadde henvisning fra fastlegen fra hjembyen med mye informasjon, men dette hjalp ikke. Denne legen har ekstremt lite forståelse eller bare bryr seg ikke nok og ville ikke hjelpe meg eller henvise meg videre selv etter jeg forklarte i detalj hvilke vansker jeg har.