Mona Størseth
Føler jeg får bra kontakt og oppfølgning når jeg har time, men ble lovet oppfølging via telefon i etterkant som ikke helt holder mål. Skjønner at leger har hektiske dager, men kan derfor ikke gi full score.
Svært hyggelig og tillitsfull. Tar deg seriøst og bruker den tiden som trengs. Får en GU til å virke som det mest naturlige i verden.
Hun er hyggelig og lett å prate med, men hun ga meg følelsen av at jeg kastet bort tida hennes og ikke var skikkelig syk et par ganger. Dette var til hennes forsvar magesmerter, som ikke alltid er lik lett å diagnostisere, men det kjennes ikke OK at legen din gir inntrykk av at hun tror du later som du er sykere enn du er. Tommel ned.
Jeg forventer meg ikke rullekake når jeg kommer til legen, men ikke heller ønsker jeg å føle at jeg må være så rask jeg kan så neste person kan komme inn. Legen bør har vurdert på forhånd hvor mange pasienter det er plass til og ikke overbooke. Jeg er stresset nok som det er. Når jeg hadde sagt hva som feilet meg spurte jeg om jeg kunne stille et spørsmål om en annen ting som plaget meg. Uten å se på meg sa hun "Ja. Hvis det er et kort spørsmål." Med trykket på "kort". Lite vennlighet og forståelse. Jeg bekter å bestille ny "time" for hver spørsmål. Det har jeg ikke råd til. Alt i alt var jeg der inne i ca. 5 minutter..
Hyggelig og effektiv dame, veldig lett å prate med, ingenting er flaut eller vanskelig. Et veldig positivt inntrykk!