Mona Størseth

Mathesongården Legesenter
Kvinne, 38 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2009

Ledige plasser

0 av 1350
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

10 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert.

Praksis

Mathesongården Legesenter Telefonnummer73 87 04 8073 87 04 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Olav Tryggvasons gate 14 7011 Trondheim
Vis kart
Mona Størseth er en av 176 fastleger i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(51)
51 vurderinger
Tilgjengelighet
(39)
39 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(38)
38 vurderinger
Service
(35)
35 vurderinger

Siste vurderinger av Mona Størseth

Skuffende behandling

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg er vanligvis ikke en person som pleier å komme med slike vurderinger, men jeg unner ingen samme ubehagelig følelse som jeg får hver gang jeg forlater kontoret hos Mona. Jeg har hatt hun som lege over en lengre tid, men på denne tiden har jeg egentlig hatt svært få timer med henne - da hun har vært mye borte. Føler mye av poenget med å ha en fastlege er å kunne ha én person og forholde seg til, slik at man kan føle seg litt trygg. Den siste tiden har jeg imidlertid blitt lettet de gangene jeg har funnet ut at Mona ikke er tilstede – for hver gang jeg har hatt en time hos henne har hun fått meg til å føle meg mye verre enn hva jeg gjorde før jeg kom. Dette har også resultert i at jeg dropper å dra til legen når jeg egentlig burde ha dratt. Ved samtaler så får man en følelse av at hun snakker ned til deg, og at du er til bry for henne. Har aldri følt meg «sett» hos henne, eller at jeg har fått den hjelpen jeg har hatt behov for. Blant annet har jeg fått en diagnose jeg har fått medisiner for, noe jeg i utgangspunktet har vært veldig skeptisk til da jeg helst ville unngå medisiner. Det Mona hadde å si til dette var at denne medisinen iallefall kanskje kunne hjelpe meg med «det andre problemet mitt, nemlig vekta» – da bivirkningene av medisinen er vekttap. Dette føltes litt som et slag i ansiktet når du sitter der og snakker om en vanskelig periode, og blir møtt med kommentarer som på ingen måte er til hjelp men heller det motsatte.

Imøtekommende, fleksibel og faglig dyktig

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Opplever Mona som en svært imøtekommende lege, som er flink til å lytte og hvor man føler at problemene sine blir tatt på alvor. I tillegg sitter man med følelsen av å bli tatt vare på av en faglig sterk lege som kan sine saker. Har ingenting negativt å si om denne legen!

Nøye, lyttende og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har hatt Mona som fastlege i fire år og har aldri hatt en så god fastlege før. Jeg føler meg at hun tar meg på alvor, og er nøye med å ta seg tid til å forstå og undersøke problemene jeg kommer med. Hun er også rolig og trygg å gå til.

Fantastisk fastlege.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Rett og slett. Dr. Størseth er en faglig dyktig, imøtekommende og omhyggelig lege, men likevel en konsis og direkte problemløser.

Sikker ble til usikkerhet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde mitt første møte med Mona forrige uke. Opplevde ingen forståelse på min situasjon hvor jeg sliter psykisk...Jeg ville slutte på medisin(anti-depressive) og ble møtt med en tvilende stemme. Hun spør om jeg har noen å gå til. Jeg svarte at jeg går til hypnoterapaut hvor jeg trives. Hun spurte hvor mye det kostet, jeg svarte 850 kr. Hun begynte så å prate om jeg synes det fungerer, og jeg svarte at det synes jeg. (ganske stor selvfølge når jeg har gått på medisin i 6 år, og vil nå prøve å slutte etter å ha gått i hypnoterapi. Hun forklarte så at hypnoterapi ikke er vist forsking på, men om jeg syntes det var verd pengene så greit... også begynte hun å anbefale psykologer til meg...hun mente også at grunnen til at jeg har lagt på meg ikke skyldes antidepressive, hvor jeg vet selv at jeg har gjort og det er flere som har gjort det. Jeg hadde egentlig andre ting å ta opp samtidig som jeg var hos legen, men kunne ikke komme meg fort nok ut. Jeg var ganske selvsikker når jeg kom inn, gikk ut med dårlig selvtillit og følte alt jeg har jobbet for var ødelagt... heldigvis fikk jeg time med min hypnoterapaut som fikk meg til å innse at ingenting er ødelagt....
Hun virket overlegen, sur og viste lite medmenneskelighet.
Jeg kommer til å bytte fastlege.