Navneet Kaur

Fyrstikktorget Legekontor
Kvinne, 51 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2003)

Ledige plasser

7 av 2000

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Fyrstikktorget Legekontor Telefonnummer23 24 43 3023 24 43 ...
Karoline Kristiansens vei 3 0661 Oslo
Vis kart
Navneet Kaur er en av 561 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(47)
47 vurderinger
Tilgjengelighet
(33)
33 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(35)
35 vurderinger
Service
(32)
32 vurderinger

Siste vurderinger av Navneet Kaur

Dyktig til å henvise

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun svarer kjapt og effektivt på digitale meldinger, henviser videre til høyre og venstre - men ser ikke sammenhenger, glemmer resultater, glemmer resepter - men sykmelder mer enn gjerne.

Jeg ble nødt til å bytte fastlege etter en svært ubehagelig opplevelse der hun kalte meg respektløs og kastet meg ut av legekontoret sitt. Hun skrek til meg foran flere andre pasienter. Det var en helt sjokkerende opplevelse som jeg ikke unner noen andre. Grunnen var at at jeg hadde flere ting på hjertet. Hun mente hun måtte bruke resten av timen på å skrive. Jeg var inne i 8 minutter.

Min vurdering er likevel en totalopplevelser over tid - der både jeg og mine barn har hatt henne som fastlege. Litt for lenge.

Jeg er helt frisk i dag takket være henne

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Hun avdekket hjertelidelse og videresendte med til undersøkelser og senere operasjoner. Jeg er i dag helt frisk takket være henne, og teamet på Rikshospitalet.

Lite interesse for pasienten

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt Dr. Kaur i noen år nå og forsøkt i gi henne mange sjanser. For enkle «inn-og -ut» henvendelser fungerer hun greit. Trenger man antibiotika, sykemelding eller en henvisning får man det. Men jeg får alltid inntrykk av at hun vil ha meg fortest mulig ut døra. Hun stiller sjelden oppfølgingsspørsmål og det har skjedd flere ganger at jeg har fått SMS eller telefon i ettertid fordi hun glemte å si noe viktig, noe som forsåvidt er bra, men som ville vært unngått hvis hun hadde tatt seg litt bedre tid. Flere ganger har hun skrevet ut antibiotika uten å undersøke meg i det hele tatt (også før korona). «Det er sikkert det» holder ikke synes jeg... Jeg føler ikke at hun lytter til det jeg sier, men i stedet slenger ut råd i som ikke alltid stemmer med rådet hun ga forrige gang. Og ofte er basert på personlige erfaringer og ikke forskning. Hun husker meg ikke fra gang til gang, selv om det var kort tid siden jeg var der sist. Jeg forstår at hun sikkert har mange pasienter, men på en oppfølgingstime forventer jeg at legen sjekker journalen i hvertfall for å huske hva der gjelder. Og en ting til som har irritert meg: En lege bør være et godt forbilde for riktig bruk av munnbind, men Dr. Kaur har sitt kun over munnen og ikke nesa... Jeg har begynt å gå privat nå til jeg får en ny fastlege for dessverre stoler jeg ikke på Dr. Kaur.

Uinteressert

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min mor og jeg har hatt Navneet Kaur som lege. Jeg var litt hos henne ifbm svangerskap og var greit fornøyd. Hun virket noe uinteressert, ikke så flink med mennesker, så mye i skjermen men jeg fikk hjelpen jeg trengte ifht til medisiner, henvisninger og sykemelding. Min pensjonerte mor har vært mye hos henne og er svært misfornøyd. Hun beskriver henne som lite empatisk og lat. Hun hilser ikke. Hun er lite villig til å hjelpe min mor og bruker minst mulig tid når hun er hos henne. Min mor beskriver henne også som frekk og uhyggelig.

Kjempe bra lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har nylig byttet legen min og fikk Navneet som lege. Hun er en kjempe dyktig lege som lytter til pasienten og følger opp i fremtiden. Utrolig omtenksom og nøye.
Er veldig fornøyd med at jeg valgte henne:)