Nadim Latif

Legegruppen Manglerud Mann, 45 år

Om

Autorisert2002
SpesialiseringAllmennmedisin
Ledige plasser 19 av 2500
Advarsler
Vil du bytte til denne fastlegen?

Praksis

Legegruppen Manglerud

Plogveien 6 0679 Oslo
Tlf: 22 75 77 90
Nadim Latif er en av 527 fastleger i Oslo

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.0
41 vurderinger
Tilgjengelighet
3.0
33 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.0
36 vurderinger
Service
4.0
32 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Nadim Latif

Mest professionella läkaren jag har varit hos!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Även fast mina symptom var relativt vanliga så tog han mig väldigt seriöst och visade att han ville mitt bästa. En väldigt pedagogisk läkare som förklarar alla begrepp så att han kan vara säker på att man förstår.

Dyktig lege

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Er en lege som er grundig, og henviser til spesiallist der han ikke har nok kunnskap.
Andre leger prøver først en hel del andre ting først før en henvising som ofte bare kaster bort tiden.
Han er ofte forsinket, men fordelen er at han tar seg tid til alle uansett om han er forsinket

Dømmende

Skrevet
Samlet vurdering
1.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
2.5
Service
5.0

Kom til legen med smerter i underarmene og hendene. Jobber som håndtverker. Sliti med dette i mange år og nå tenkte jeg å få ordnet dette en gang for alle. Første timen så var han veldig forståelsesfull og sa at dette skulle vi finne ut av å ordne. at jeg mest sannsynlig måtte finne en annen jobb, men at dette skulle han ordne med nav og arbeidsgiver om evt. Tilrettelegging eller etterutdanning. Ble sykmeldt og etterhvert som jeg har vært hos han så har det blitt verre og verre. Da har han sagt ting som at jeg ikke kan gå sykemeldt og at jeg må bytte jobb, da de ikke finner noe konkret feil. Men jeg har da ventet på nav for å finne ut hva som skal gjøres. Samme har arbeidsgiveren min.
Plutselig en dag så sier han: " er det noe verre en å bytte jobb. Si opp jobben din" han har da tatt prøver og jeg har vært hos en spesialist. De finner ikke noen "feil" så da mener han at det ikke er noe. Men han vil heller ikke henvise meg videre. Så var jeg der her om dagen og fikk da denne beskjeden: " du kan ikke gå sykemeldt resten av livet. Du er en samfunnsnyter, naver og latsabb. Uteliggere er også samfunnsnytere" ble jo litt satt ut og nikket og sa ja. Fikk en sykemelding til og fikk beskjed om å ta tak i livet mitt. Så nå har jeg gått over til bedriftslegen som henviser meg videre og vil hjelpe meg. Aldri mer tilbake til han! En lege kan og skal ikke si sånt til pasientene sine.

Dømmende!

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
4.5
Service
4.5

Første gang jeg var der var han fantastisk, selv om han var litt sen, beklaget han flere ganger.

Men etter 3 gang hos han, var han plutselig annerledes. Jeg sliter med kronisk smerter og har måtte bruke egenmeldinger flere ganger. Jeg ville spørre han om det var mulighet for meg å få time på dagen de dagene jeg var dårlig, for å få sykemelding, avbryt han meg uten at jeg fikk snakket ferdig og var VELDIG nedlatende mot meg, jeg følte meg som en "skurk". Fordi han ikke lot meg snakke ferdig antok han noe helt annet.

Ha sa ting som at i Somalia for de ikke egenmelding osv osv. Jeg ble helt satt ut og nikket og sa ja. Har aldri blitt så fornærmet før og ber til Gud at jeg ikke må til legen igjen på en stund.

Serviceinnstilt

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
0.0
Tillit og kommunikasjon
0.0
Service
0.0

Latif er meget serviceinnstilt og effektiv, og er mye mer fleksibel enn det jeg vil forvente av en offentlig ansatt lege. På tross av at han har en av Oslos største kundemasser, opplever jeg det som enkelt å få time med fleksible åpningstider (så man slipper å ta seg fri fra jobb) og han tar seg god tid. Anbefales på det sterkeste.