Nadim Latif

Legegruppen Manglerud
Mann, 49 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Godkjenning

Autorisasjon (2002)

Ledige plasser

8 av 2500

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Nadim Latif er en av 556 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(62)
62 vurderinger
Tilgjengelighet
(47)
47 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(52)
52 vurderinger
Service
(45)
45 vurderinger

Siste vurderinger av Nadim Latif

Totalforvandlet

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Når jeg fikk Latif som lege for mange år siden, opplevde jeg ham som imøtekommende, tok det man sa på alvor, og lyttet nøye.
Sakte men sikkert, de siste årene har han forandret seg veldig. Vredesutbrudd, hånlige kommentarer, slett undersøkelse er en kort oppsummering.
Jeg kan ikke si annet enn at jeg er skuffet.

Frekk og nedlatende

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Byttet fastlege til Nadim pga flytting. Å si at jeg angrer er en enorm underdrivelse, og dette er etter kun en time.

Bestilte timen for å få råd om hvilke behandlingsmuligheter jeg fortsatt har for min langvarige depresjon, angst, og utmattelse.
Han startet med å si at han er Norges strengeste når det gjelder sykmeldinger. Noe jeg ikke var ute etter og aldri spurte om, men ja vel. Skjønte med en gang hva han trodde om meg.

Etter standardspørsmålene for nye pasienter lot han meg ikke få ut en setning uten å avbryte meg gjentatte ganger. Trodde ikke på at jeg var syk og bagatelliserte alt jeg har slitt med i flere år. Jeg ble skjelt ut i over 20 minutter som om jeg var en barneskoleelev. Arrogansen hans er nærmest karikaturisk. Bruker stadig hersketeknikker. Det er trist å se fra en lege og jeg har aldri vært borti noe lignende.

Jeg har alltid følt skam for de psykiske problemene mine og det tok veldig lang tid før jeg i det hele tatt turte å spørre om hjelp fordi jeg var redd for å bli latterliggjort - noe jeg ble av denne legen når jeg mot slutten av timen brøt ned og ikke klarte å få ut et eneste ord. «Bare sitt der og synes synd på deg selv du, det har du nok gjort før» sa han. Fantastisk helsehjelp.

Han ba meg gå hjem og skrive noen sider om meg selv til neste time siden han ikke kjente meg. Det stoppet han ikke fra å fornærme meg i ett sett uten at jeg hadde sagt noen ting. Så jeg skriver heller her.

Anbefales varmt hvis du liker å bli kjefta på og føle deg nedverdiget en halvtime i strekk - og betale for det etterpå. Ellers bør du styre langt, langt unna.

Fantastisk fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Alltid lyttende, oppfølgende og virker som han er glad og stolt av yrket sitt. Føler meg godt ivaretatt og Latif er en dyktig og engasjert fastlege.

Arrogant, og mangel på empati

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Min farfar har ved flere anledninger opplevd nedverdigende oppførsel fra denne fastlegen. Det toppet seg ved siste hjemmebesøk hvor legen fremfor å hjelpe pasienten heller forslår at pasienten kan bli lagt inn på eldrehjem, og da kan få mat inn på rommet uten å stå opp av sengen. Vedkommende fungerer helt utmerket i sitt hjem med sin kone. Min farfar går uten hjelpemidler, og sykler annenhver dag. Han er 91 år og rimelig sprek for alderen. Han oppsøkte legen for balanseproblemer, men satt igjen etter legebesøket med følelsen av dårlig selvfølelse og at han var til bry. Pasient fikk ikke noen råd eller anbefalinger for balanseproblemer. Vil anbefale alle å styra unna denne legen.

Dyktig lege!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han bryr seg om pasienten. Gir gode råd og man får god oppfølging. Han virker som en god og dyktig lege. Henviser alltid ved behov til spesialister. Man føler seg i trygge hender. Og hans ord om at vi finner ut hva er galt gir beroligende effekt samt gir deg tro om at det blir det. En ting son er synd er at leger kan bruke bare 15 min på pasienter...