Nadim Latif

Legegruppen Manglerud
Mann, 48 år

Spesialisering

Allmennmedisin

Autorisert

2002

Ledige plasser

0 av 2500
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Nadim Latif er en av 534 fastleger i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(54)
54 vurderinger
Tilgjengelighet
(43)
43 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(46)
46 vurderinger
Service
(42)
42 vurderinger

Siste vurderinger av Nadim Latif

Leste anmeldelser og trodde jeg hadde funnet verdens beste lege, men nå bytter jeg!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg fikk en god følelse når jeg byttet til Nadim. De første møtene ble jeg tatt godt i mot og han er veldig flink til å sjekke ut ting for å være sikker, men jeg har slitt og sliter en del psykisk. Han nevner at han har jobbet innen for det feltet, men møter lite forståelse. Han tar seg sjeldent tid og jeg gruer meg hver gang jeg skal til han. Det er ingen god følelse. Han har alltid dårlig tid og snakker nedlatende til deg som pasient. Ikke missforstå, han er en veldig god lege, men med dårlig tid til deg som pasient og lite forståelse for psykisk sykdom. Jeg orker ikke lenger å Grue meg til å gå til legen, så nå bytter jeg!

Beste fastlege, uten tvil !!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Nadim Latif har vært min fastlege i snart 10 år. Han er faglig dyktig, besluttsom, empatisk, kompetent, profesjonell og effektiv lege.

Jeg har alltid hatt en opplevelse av at han tar mine henvendelser på alvor, blir møtt med respekt, blir tatt på alvor som særlig viktig og legger stor vekt på å trygge meg som pasient.

Latif tar seg god tid, lytter og sørger for grundige utredninger ved behov. Han behandler pasienten som en unik person og bryr seg om dennes totale situasjon. Han gir tilstrekkelig med informasjon om helseproblemene, prøver, undersøkelser og behandlingen han anbefaler.

Anbefaler Nadim Latif på det sterkeste!!!

Trygg og kunnskapsrik

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Dr.Nadim Latif har vært min fastlege siden 2015•
Han er den beste fastlege. .kunnskapsrik og faglig veloppdatert. Han svarer på tel. Alltid når jeg ringer.Jeg er meget fornøyd med han og er ikke enige i den beskrivelse at andre pas har skrevet om han

Dyktig? Lege?

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er muligens en fagelig dyktig lege. Men mangler all form for medfølelse/sympati og har en elendig måte å snakke til pasient og menneske.. Han har ingen sympati for noe som går imot hans oppfatninger. Han tar ikke pasentens ord alvorlig... Jeg var depresiv og ba om en henvisning til en spesialist... "Tull det trenger du ikke" var svaret jeg fikk... Har klaustrofobi og ba om noe beroligende for å kunne gjenomføre en MR(trang trommel) undersøkelse... Nei, det var tull og dette måtte jeg klare... for person x klarer det jo.... Oppsumert: Null pasient kontakt. Snakker ned til pasienter.

Veldig arrogant!

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg byttet til denne legen etter å ha lest gode ting om han på legelisten. Dessverre ble jeg skuffet, og opplevde at lite stemmer av de positive anmeldelser.

Han snakker nedlatende, for det meste er samtalen preget av enveis kommunikasjon. Han vet best, og er ikke interessert i å høre på deg som pasient. Aldri vært borti noe slikt! Ikke bra å kommunisere på en slik måte med sine pasienter, veldig uprofesjonelt. I tillegg veldig arrogant og frekk.