Profilbilde av fastlege Yvesa Spahija

Konsultasjon (ny pasient)
Pris: 179 kr

I dag 5. mar I morgen 6. mar Lør 7. mar Søn 8. mar Man 9. mar

Om

Fastlege Yvesa Spahija har nylig startet som fastlege og har ledig kapasitet. Hun har åpnet for at alle kan bestille time hos henne. Trenger du ny fastlege, så kan du bestille en prøvetime hos Yvesa. Og du kan bestille time hos henne hvis fastlegen din har lang ventetid. Målet er å bygge opp et godt og langvarige fastlegeforhold som fungerer for deg. Vanlige takster for besøk hos fastlegen gjelder.

Om Yvesa Spahija
Jeg er fastlege ved Moss Sentrum Legesenter og lege i spesialisering i allmennmedisin (ALIS). Jeg er utdannet lege i 2022 og har gjennomført LIS1 ved Stavanger universitetssjukehus og i kommunehelsetjenesten på Finnøy, hvor jeg fikk bred erfaring med både akutte og kroniske medisinske problemstillinger.

Jeg har erfaring fra fastlegepraksis i Oslo og Østfold, og arbeider daglig med utredning og oppfølging av både akutte tilstander som brystsmerter, infeksjoner og skader, samt kroniske sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og psykiske plager. Jeg er opptatt av systematisk vurdering, tydelig kommunikasjon og konkrete behandlingsplaner.

Mine faglige interesseområder er livsstilsendring, forebygging, psykisk helse og rasjonell legemiddelbruk. Jeg er opptatt av å se hele mennesket – både medisinske funn, livssituasjon og belastninger over tid.

Jeg er styremedlem i Akershus legeforening og engasjert i faglig kvalitet og utvikling innen allmennmedisin. Hos meg skal du oppleve å bli lyttet til, tatt på alvor og fulgt opp på en strukturert og trygg måte.

Autorisasjon (2022)

Bytt fastlege

Bytte til Yvesa Spahija?

Bytte av fastlege gjøres på helsenorge.no. Klikk på knappen under for å gå til Yvesa Spahija's oppføring der.

Sentrum Legesenter Moss Telefonnummer69 10 99 9969 10 99 ... Nettsted
Sentrum Legesenter Moss 1530 Moss
Yvesa Spahija er en av 55 fastleger i Moss

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Yvesa Spahija

Faglig dyktig og effektiv

Følte meg godt ivaretatt som pasient hos Yvesa Spahija. Faglig dyktig, effektiv og empatisk. Anbefales på det sterkeste!

Rolig, trygg og saklig.

Møtte Yvesa i dag for første gang som min fastlege.
Hun var rolig, konsentrert og gjorde de riktige tiltakene som jeg i utgangspunktet hadde tenkt, og mere til.
Rett og slett en lege man kan bli glad i.
Jeg gikk derfra glad og fornøyd.
Endelig en ung lege (29) som tok sjangsen på å kjøpe seg inn i Sentrum Legecenter og sikre oss pasienter legehjelp i mange år fremover.
Velkommen 🤗