Yvesa Spahija
| I dag 5. mar | I morgen 6. mar | Lør 7. mar | Søn 8. mar | Man 9. mar | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Om
Om Yvesa Spahija
Jeg er fastlege ved Moss Sentrum Legesenter og lege i spesialisering i allmennmedisin (ALIS). Jeg er utdannet lege i 2022 og har gjennomført LIS1 ved Stavanger universitetssjukehus og i kommunehelsetjenesten på Finnøy, hvor jeg fikk bred erfaring med både akutte og kroniske medisinske problemstillinger.
Jeg har erfaring fra fastlegepraksis i Oslo og Østfold, og arbeider daglig med utredning og oppfølging av både akutte tilstander som brystsmerter, infeksjoner og skader, samt kroniske sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes og psykiske plager. Jeg er opptatt av systematisk vurdering, tydelig kommunikasjon og konkrete behandlingsplaner.
Mine faglige interesseområder er livsstilsendring, forebygging, psykisk helse og rasjonell legemiddelbruk. Jeg er opptatt av å se hele mennesket – både medisinske funn, livssituasjon og belastninger over tid.
Jeg er styremedlem i Akershus legeforening og engasjert i faglig kvalitet og utvikling innen allmennmedisin. Hos meg skal du oppleve å bli lyttet til, tatt på alvor og fulgt opp på en strukturert og trygg måte.