Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1050 kr

I dag 24. jun I morgen 25. jun Tor 26. jun Fre 27. jun Lør 28. jun

Om

Jeg ble ferdig utdannet naprapat i 2017, og har siden jobbet i Oslo med et bredt spekter av pasienter. Jeg har særlig interesse for langvarige smerter, samt behandling under og etter graviditet – et felt jeg har videreutdannet meg innen både teoretisk og praktisk.

Med en nylig fullført mastergrad i naprapati og folkehelse, har jeg et helhetlig blikk på pasientens helse og hverdag. Jeg legger stor vekt på å finne årsaken til plagene, og skreddersyr behandlingen med både manuell terapi, øvelser og veiledning.

Som tidligere håndballspiller har jeg alltid hatt en sterk interesse for trening, og bruker ofte trening aktivt i rehabiliteringen. Jeg benytter også ultralyd som et diagnostisk verktøy for å sikre presise vurderinger og god oppfølging.

Autorisasjon (2022)

Offentlig avtale

Nei

Hedda Christiansen er naprapat i Oslo

Siste vurderinger av Hedda Christiansen

Hands-on og dyktig

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Er veldig fornøyd med behandling og oppfølging fra Hedda. Hun er en dyktig behandler både med hendene og med nåler, samt gir gode øvelser og tips. Hyggelig og forståelsesfull.

Trygg og kunnskapsrik!

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Hedda er svært kunnskapsrik og tar seg tid til til å lytte og forklare, som gjev ei kjensle av trygghet og at ein blir tatt på alvor. Gode behandlinger som gjev resultat!

Svært godt

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Alltid imøtekommende, presise og profesjonelle. Effektiv behandling levert av dyktige folk som både kan faget sitt – og er hyggelige og lette å forholde seg til.

Hedda er veldig flink, hyggelig og alltid på tid.

Profesjonell og kunnskapsrik

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Hedda er svært hyggelig og kunnskapsrik som absolutt anbefales videre. Var der både i forbindelse med graviditet, og tidligere idrettsskader, begge deler ble behandlet bra. God kommunikasjon og flotte lokaler sentralt i Oslo.

Grundig sjekk og virksom behandling

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Grundig undersøkelse først. Deretter Veldig virksom behandling av artrose i knær og utrolig gode øvelser som hjelper