Thorleif Haugen
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Følte meg trygg under hele operasjonen. Alle var omsorgsfulle og hyggelig. Kirurgen var flink og dyktig. Informerte og spurte ofte om det gikk bra med meg. Hadde ingen smerter under operasjonen.
Åreknuteoperasjonen min gikk over alle forventning.Grudde meg litt i forkant,men det var unødvendig. Veldig flink og forklarende lege,trivelige sykesøstre.Har ikke hatt noe ubehag ,eller komplikasjoner etterpå.Har gått turer og trent som vanlig.
En fantastisk klinikk. Føler meg veldig trygg her. De gjør jobben skikkelig,skikkelig god service og veldig hyggelig personale. Anbefaler virkelig denne klinikken.
Meget godt ivaretatt under hele forløpet.Lite smerter under operasjonen. God informasjon om hva som blir gjort underveis og hva man kan forvente etterpå.
Thorleif Haugen var en utrolig dyktig lege. Følte meg utrolig godt ivaretatt av han og sykepleierne under inngrepet for ca1 uke siden. Resultatet ser ut til å bli vellykket. Han forklarte underveis hva han gjorde og utstrålte trygghet og høy faglig kompetanse. Vil ikke nøle med å anbefale Thorleif Haugen til andre.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?