Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke

Hilde Bjærke

Profilbilde av plastikkirurg Hilde Bjærke
Plastikkirurg

Om

Hilde Bjærke er en anerkjent spesialist i plastikkirurg og har over 20 års erfaring innen feltet. Hun har en bred plastikkirurgisk bakgrunn, med spesiell kompetanse innen ansiktskirurgi. Hilde er kjent for sitt fokus på å skape naturlige og estetisk tiltalende resultater for sine pasienter.

Som overlege ved Rikshospitalet hadde Hilde ansvar for rekonstruksjon av pasienter med ansiktslammelse, en oppgave som krever stor presisjon og detaljert kunnskap om muskel- og nervestrukturer i ansiktet. I tillegg har hun erfaring fra ulike avdelinger, inkludert Hjertekirurgisk avdeling og Transplantasjonskirurgisk avdeling, noe som har gitt henne en bred kirurgisk kompetanse.

Hilde utfører blant annet øyelokksoperasjoner, ansiktsløft, panneløft og halsløft.

Hilde er medlem av Den norske legeforening,Norsk Plastikkirurgisk Forening og American Society of Plastic Surgeons.

Plastikkirurgi

Autorisasjon (1999)

Offentlig avtale

Nei

Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Godt arbeid

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg er svært forøyd med ansiktsløftet som Hilde utførte. Hun gav meg god informasjon og oppfølging i for- og etterkant av operasjonen. Hilde var lett tilgjengelig på mobil, da jeg hadde spørsmål om medisinering kort tid etter at jeg kom hjem fra operasjonen. Det skapte trygghet for meg.

Tillitsvekkende, dyktig, trygg og svært hyggelig

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg tok halsløft og facelift hos Hilde. Jeg har vært misfornøyd med halsen min siden jeg var 40, og nå som 60 åring tok jeg endelig sjansen på operasjon.
Jeg var svært engstelig i forkant av operasjonen, men følte meg i trygge hender straks jeg møtte Hilde.
Alt gikk kjempefint,både med narkose og selve operasjonen. Nå, dagen etter operasjonen ble drenene tatt ut og bandasjen skiftet. Jeg ser allerede minst 10 år yngre ut, og gleder meg til hevelsen og blåmerkene forsvinner. Jeg har hatt minimalt med smerter, og ikke noe ubehag i det hele tatt nå etter operasjonen, dette til tross for at masse fett på halsen ble fjernet og muskler ble sydd. Ikke noe å grue seg til, og verd hver krone.

I trygge hender

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg hadde vurdert hals/face lift i et par år. Men jeg var engstelig for å ikke velge riktig person til å gjøre dette inngrepet på meg, eller for å ende opp med å ikke se ut som meg selv. Så fikk jeg høre om Hilde Bjærke. Etter en konsultasjon med henne var jeg ikke i tvil lenger. Dette ville jeg gjøre, og det måtte være akkurat henne som skulle gjøre det. Jeg har følt meg i trygge hender hele veien og resultatet er over all forventning. Tusen takk til Hilde - nå gleder jeg meg til å blomstre i sommer.

Jeg er så takknemlig!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg er en godt voksen dame som hadde fått et veldig lite flatterende hals og kjeveparti... Følte at jeg så sliten, stygg og gammel ut. Nå føler jeg meg fresh og pen! Takket være Hilde Bjærke har jeg fått igjen både selvtillit og lysten til å se meg i speilet. Hun har skrudd tiden tilbake og gjort en nydelig jobb. Naturlig og flott. Litt av en kirurg! Veldig takknemlig for at jeg kom til akkurat henne. Søt og hyggelig er hun i tillegg. Det var virkelig verdt hver eneste krone selv om det var kostbart. Noe av det beste jeg har gjort for meg selv noen gang!

Profesjonell, effektiv, hyggelig!

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet

Jeg har hatt en veldig god opplevelse av Cosmo klinikken. Alle involverte, og i særdeleshet Hilde Bjærke gjorde at jeg ble ivaretatt på beste måte!