Hilde Bjærke

Cosmo Clinic AS
Kvinne, 54 år

Spesialisering

Plastikkirurgi

Godkjenning

Autorisasjon (1999)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Cosmo Clinic AS Telefonnummer21 05 56 6021 05 56 ...
Sandakerveien 114 b 0484 Oslo
Vis kart
Hilde Bjærke er plastikkirurg i Oslo

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(121)
121 vurderinger
Tilgjengelighet
(85)
85 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(91)
91 vurderinger
Service
(86)
86 vurderinger

Siste vurderinger av Hilde Bjærke

Veldig godt ivaretatt.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Fikk gjort panneløft og øyelokk plastikk. Det ble gjort i to seanser, med et par måneders mellomrom .
Jeg hadde i utgangspunktet bare tenkt øyelokks plastikk . Siden jeg hadde veldig tung panne og liten avstand fra øyebryn til øyehule, ble jeg anbefalt dette . Det er jeg veldig glad for!! Resultatet ble supert . Hilde er veldig ærlig og gjør en grundig vurdering . Alle i de involverte i min operasjon samt de i resepsjonen var veldig hyggelige . Kan absolutt anbefale Cosmo Clinic

Ærlig, trygg og kunnskapsrik.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er faktisk snart et år siden jeg fikk utført Co2 laser under øynene hos Hilde B. på Cosmo Clinic. Veldig god informasjon i forkant av inngrepet og jeg følte meg så godt ivaretatt på selve operasjonsdagen, av alle faggrupper. sykepleier, anestesilege. Hilde B forklarte hvordan inngrepet skulle utføres. Jeg har aldri vært i narkose før, så det var litt spennende. Følte meg så trygg. God oppfølging i etterkant og jeg er så glad for at jeg fikk utført dette inngrepet hos Hilde B og Cosmo Clinic. Nydelige lokaler og jeg følte det så profesjonelt, eksklusivt og trygt. Jeg får fortsatt mange positive tilbakemeldinger for at jeg ser våken ut og at jeg har et ungt, men naturlig blikk for en dame på snart 50 år. Anbefaler Hilde B og Cosmo Clinic på det varmeste.

Flink og trygg

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har fått utført et løft av hals og nedre del av ansiktet. Jeg er 65 år og hadde fått meg en pelikanhake som jeg kalte den. Veldig mye løs hud.
Legen fortalte inngående om hva som vil bli gjort under operasjonen. Jeg ble også vist bilder av noen som hadde fått utført inngrepet. Alle spørsmål jeg hadde ble betryggende besvart. Inngrepet ble foretatt en mnd senere. Våknet til en hyggelig sykepleier som tok vare på meg. Snakket også med Legen før jeg dro hjem. Alt gikk veldig fint og smertefritt. Jeg er så 100% fornøyd med resultatet, Ser faktisk veldig mange år ungre ut:-) Dette er noe jeg vikelig kan anbefale.

Dyktig, ærlig og omsorgsfull

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Utført øyelokksoperasjon for tunge øyelokk og poser under øyne. Veldig fornøyd med resultatet. Ble godt ivaretatt, fikk en ærlig tilbakemelding på hvilket resultat jeg kunne forvente meg og følte meg trygg hele veien. Hadde veldig dårlig selvtillit pga. posene under øynene og kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Å få fjernet de tunge øyelokkene gjorde at jeg nå har et mer våkent blikk og ser flere år yngre ut. Kan anbefale Cosmo Clinic og Hilde Bjærke på det varmeste.

Særdeles trygg, tydelig og tilstede.

Klinikk: Cosmo Clinic AS Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Siden dette var min første gang "under kniven", var jeg både skeptisk og usikker på om jeg i det hele tatt våget å la meg operere kun for egen forfengelighets skyld. En slik løsning var nærmest utenkelig for meg for få år siden, men etter en betryggende og hyggelig konsultasjon hos Hilde Bjærke, var jeg overbevist om at hun om noen var den perfekte kirurgen for meg. Hilde B. inngir umiddelbar tillit gjennom sin kunnskap og lange erfaring, og med imponerende (anonyme) før/etter bilder var det tydelig at hun dessuten var svært kompetent. Fremfor alt var hun opptatt av mine egne forventninger og eventuelle bekymringer rundt en operasjon. Mine mange - og tildels gjentagende -spørsmål ble alle tålmodig og grundig besvart, noen ganger med en avvæpnende humor (som for meg er svært viktig for å slappe av), og hun var like imøtekommende de gangene jeg hadde behov for flere svar før operasjonsdato.

Alle mine inntrykk har vist seg å stemme.
Operasjonen gikk utmerket, jeg merket knapt at noe foregikk før det hele var over, og jeg fikk utførlig informasjon både før og etter. Alle som bisto i forbindelse med operasjonen opplevde jeg som sikre, empatiske og blide, derfor følte jeg meg også godt ivaretatt og i trygge hender hele tiden.

Det faktum at kirurgen har vært så tilgjengelig og beroliget meg også når jeg i dagene etter operasjonen følte meg hoven og nedbrutt. Dette var så nytt og uvant for meg, og hennes omtenksomhet og forståelse i forbindelse med mine (unødige) bekymringer i tide og utide har virkelig overrasket meg positivt. Leger som tar seg tid til å lytte, viser forståelse og ser mennesket, ikke bare pasienten, er gull verd. Slike håper jeg vi får flere av. Jeg kan bare takke!

Nå på slutten av min andre uke i rekonvalesens føler jeg meg allerede bortimot "normal" og snart meg selv igjen. Jeg er enormt takknemlig for å ha blitt påfallende nøyaktig og nydelig "brodert", og er bare utrolig fornøyd med mitt valg av kirurg! Dyktige og engasjerte Hilde Bjærke anbefales derfor på det aller varmeste, ikke minst til de der ute som tror de "ikke tør".

Vil til slutt foreslå at pasientene får tidskjemaet/oversikt over medikamentinntak FØR medisinene hentes ut på apotek. Dette for å unngå forvirringen man allerede har mye av når man likevel gruer seg (litt) til det som skal skje.

Takk til alle på Cosmo Clinic. Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet!

Vis flere...

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.