Trond Helge Havstad

Oris Dental Trondheim AS
Mann, 33 år

Autorisert

2010

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Blir varslet når nye vurderinger blir publisert

Priser

Oris Dental Trondheim AS Prisliste

Praksis

Oris Dental Trondheim AS Telefonnummer73 99 19 9973 99 19 ... – Si gjerne at du fant nummeret på Legelisten.no
Trondheim Torg, Kongens gate 11 7013 Trondheim
Vis kart
Trond Helge Havstad er tannlege i Trondheim

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(1)
1 vurdering
Behandling
(1)
1 vurdering
Tilgjengelighet og service
(1)
1 vurdering
Pris
(0)
0 vurderinger

Siste vurderinger av Trond Helge Havstad

Savner tannlegen min i Oslo

Klinikk: Oris Dental Trondheim AS Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har litt ekstra misfarging på tennene, som gjør at de fort får belegg og blir gule. Selve sjekken av tennene gikk greit.

Under selve rensen var han ikke forsiktig, og det gjorde vondt flere ganger. Det virket som om han gikk grundig til verks og kunne sakene sine, men det gjorde generelt vondt, og da han var ferdig spyttet jeg faktisk ut en lengre remse med hud i tillegg til masse blod. Nå har jeg hatt flere tannleger som har klart å bruke den saltvannssprayen uten at det går hardt utover tannkjøttet og at jeg da får en "hudrens" i tillegg til tannrens (som Trond kalte det....)

Jeg fikk heller ikke tilbud om å se resultatet, og måtte spørre om han hadde speil slik at jeg fikk sett. Dette gjorde stemningen relativt dårlig, og jeg merket at han overhodet ikke var interessert i at jeg skulle få sett resultatet og være fornøyd. Jeg ble også skuffet over at tennene fremdeles hadde noe tegn til misfarging langs kantene. Han mente at han ikke kunne se det (mulig grunnet alt blodet som fremdeles blødde...), og at en nøyere rens ikke var inkludert i studentprisen så jeg kunne sette av en time hos tannpleier. Igjen, jeg har opplevd at tannleger har klart å fjerne alt under en vanlig tannlegetime og gjøre dette på en veldig skånsom og hyggelig måte.

Det ble enda dårligere stemning da jeg spurte om han hadde noe tørkepapir, sånn at jeg kunne fjerne saltspruten som dekket store deler av ansiktet.

Han fulgte meg ut, og sa "her er venterommet" før han gikk tilbake.

Alt i alt følte jeg veldig på den at her skulle en jobb gjøres, og det hadde kostet han veldig lite å være litt hyggeligere på slutten av timen. Om han blir noe hyggeligere eller mer forsiktig mer fullt betalende kunder er godt mulig, men jeg hadde ikke satset 1090 kr på det.