Nader Kalaji
Jeg har veldig tannlegeskrekk og trakk to visdomstenner i dag. Nader tok seg god tid og roet meg ned flere ganger. Han brukte mye tid på å forklare for å hjelpe meg gjennom trekkingen. Selv med litt gråting fikk han trukket to tenner på samme time. Jeg følte ikke at det var noe problem at det tok en del lengre tid og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt og forstått. En utrolig tålmodig tannlege som både har fantastiske ferdigheter, samt god pedagogikk.
Jeg anbefaler virkelig tannlegen i Gode Hender! Veldig profesjonelle og hyggelige. Tar seg god tid, forklarer alt underveis og gjør besøket så behagelig som mulig. Jeg følte meg godt ivaretatt fra start til slutt.
Nader er en super tannlege! Veldig profesjonell, grundig og omsorgsfull. Man føler seg veldig ivaretatt hos ham, og vet at man får akkurat det som er riktig for ens egen tannhelse. Anbefales på det sterkeste!
Hele familien ( tre generasjoner )har valgt å fortsette hos Nader i den nyåpnede klinikken. Han er flink og rolig.Forklarer behandlingsforløpet Litt lenger reisevei for meg men lett tilgjengelig med buss og trikk.Kan anbefales.
Ble møtt på en veldig hyggelig og profesjonell måte, og følte meg godt ivaretatt gjennom hele besøket. Nader er omsorgsfull, rolig og forklarer underveis.
Opplevde behandlingen som skånsom og faglig solid.
Anbefaler ham varmt videre!