Christoffer Andresen
Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
| I dag 28. okt | I morgen 29. okt | Tor 30. okt | Fre 31. okt | Lør 1. nov | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Vurderingsvarsel
Bestill time
Full undersøkelse, 2x røntgen og enkel tannrens
|---|---|---|---|---|---|---|
For meg som syns det er en utfordring å gå til tannlege og har hatt flere ulike tannleger opp igjennom årene, var det en stor lettelse å komme til Christoffer. Jeg har opplevd ham som utrolig dyktig, informativ og trygg. I tillegg har han en veldig varm og vennlig personlighet, som gjør at man slapper av. Jeg har virkelig følt meg ivaretatt, og anbefaler Christoffer på det varmeste! Beste tannlegen jeg har hatt. 😃
Chrisoffer Andressen er en meget dyktig og hyggelig tannlege 😃Kunnskapsrik nøye og man bli innformert om alt ..Jeg har hatt noen tannleger igjennom årene og det er det er den beste tannlegen jeg har hatt ! Når jeg som har hatt litt tannlegeskrekk slapper av ;sier det sitt .Christoffer annbefales på varmeste 🌸☘️
Ekstremt hyggelig tannlege! Ble møtt med ett smil og følte meg veldig komfortabel i Christoffer sine hender! Anbefales på det høyeste!
Christoffer er en dyktig tannlege som virker genuint opptatt av tannhelse og tar godt vare på deg under behandling. Han er rolig, hyggelig og profesjonell.
Første tannlegebesøk på en stund, og jeg er glad for å ha funnet en tannlege jeg kommer til å fortsette å bruke. Christoffer er grundig, informerer underveis og er hyggelig. Anbefales på det varmeste!