Seo-Ih Jon
Raskt å få time og tilpasser seg pasientens travle hverdag.
Blid og imøtekommende på alle måter.
Flink og forklarer grundig hva som må gjøres.
Prisoverslag blir gitt skriftlig som er enkelt å forstå.
Anbefales på det varmeste.
Anbefaler tannlegen og også klinikken , veldig effektive og hyggelige. Jeg fikk utført regulering av tennene i godt voksen alder . Jeg kunne nesten ikke tro at det skulle bli så fint .SOI er veldig dyktig og jeg er så fornøyd . Hun hører på deg og gjør det beste for meg . Har anbefalt henne videre til andre som også er fornøyd .
Super hyggelig, flink og grundig i det hun gjør. Er alltid i godt humør og er ganske morsom. Generelt en bra opplevelse.
Var uheldig og knakk av en tann i sommerferien. Kom til Seo-Ih Jon, og hun undersøkte tannen, hvorpå hun henviste meg til kirurg for å fjerne roten.
Kom raskt inn og fikk dette gjort(kred til utrolig flink kirurg)og satt inn en skrue hvor det senere skulle settes på en krone/tann.
Hele prosessen gikk problemfritt, og kronen som ble satt inn hos Seo-ih, kjennes akkurat ut som min egen.
Trygg og fin prosess og god informasjon hele veien :)
Kom inn for sjekk + trekking av visdomstann. Seo-Ih var meget profesjonell og lagde en god og trygg atmosfære. Veldig lett å snakke med. Trekking av visdomstannen gikk smertefritt, og dagen derpå gikk som normalt, uten noe særlig ubehag. Fikk også god veiledning angående tann-situasjonen min. Prisen var høy, men definitivt verdt det!