Seo-Ih Jon

Tannlege

Autorisasjon (2017)

Odontia Tannlegene Sandvika Telefonnummer67 55 07 0067 55 07 ...
Brodtkorbsgate 7 1338 Sandvika
Valkyrien Dental Telefonnummer22 46 64 7922 46 64 ...
Bogstadveien 43A 0366 Oslo
Seo-Ih Jon er tannlege i Bærum og Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Seo-Ih Jon

Den beste tannlege jeg har vært hos

Pris

Anbefaler tannlegen og også klinikken , veldig effektive og hyggelige. Jeg fikk utført regulering av tennene i godt voksen alder . Jeg kunne nesten ikke tro at det skulle bli så fint .SOI er veldig dyktig og jeg er så fornøyd . Hun hører på deg og gjør det beste for meg . Har anbefalt henne videre til andre som også er fornøyd .

Kjempe bra

Pris

Super hyggelig, flink og grundig i det hun gjør. Er alltid i godt humør og er ganske morsom. Generelt en bra opplevelse.

Anbefales!

Pris

Var uheldig og knakk av en tann i sommerferien. Kom til Seo-Ih Jon, og hun undersøkte tannen, hvorpå hun henviste meg til kirurg for å fjerne roten.
Kom raskt inn og fikk dette gjort(kred til utrolig flink kirurg)og satt inn en skrue hvor det senere skulle settes på en krone/tann.
Hele prosessen gikk problemfritt, og kronen som ble satt inn hos Seo-ih, kjennes akkurat ut som min egen.
Trygg og fin prosess og god informasjon hele veien :)

Smertefritt!

Pris

Kom inn for sjekk + trekking av visdomstann. Seo-Ih var meget profesjonell og lagde en god og trygg atmosfære. Veldig lett å snakke med. Trekking av visdomstannen gikk smertefritt, og dagen derpå gikk som normalt, uten noe særlig ubehag. Fikk også god veiledning angående tann-situasjonen min. Prisen var høy, men definitivt verdt det!

Profesjonell og omsorgsfull tannlege

Pris

Dyktig tannlege med høy faglig kvalitet og god kommunikasjon. Hun skaper en trygg og hyggelig stemning som virkelig hjelper mot tannlegeskrekk. Resultatet av estetisk behandling ble helt topp. Anbefales på det sterkeste!