Tilsvar til vurdering

Uinteressert, vil ikke gi noen råd eller hjelp

Før i fjor hadde jeg heldigvis ikke mange muligheter til å besøke Laila Jung på Dalen legesenter. De fire-fem ganger jeg har vært hos henne i fjor og i år har jeg merket at hun har null interesse i det jeg sa men alltid lovde at hun kunne satt opp en time for å følge opp eller sjekke senere. Hver gang jeg har vært hos Laila har jeg ventet en svært lang tid bare for å høre løsninger mann kan enkelt finner på nett.

Kalenderen hennes er alltid opptat 2-3 uker fram i tiden. Jeg har sjelden vært i legesenteret mindre enn en time, men aldri i hennes kontor mer enn 5-10 minutter. For første gang i livet mitt opplevde jeg en lege som sett på klokken 3 ganger mens hun var med meg og det var på en planlagt besøk i bare 7 minutter...

Desverre Laila er en av de legene som vil bare hoppe gjennom så mange pasienter i en dag som de klarer. Jeg har aldri skrevet en negativt vurdering om noen fordi jeg synes vi alle har gode og dårlig dager, men å være hos Laila Jung Five har vært en skuffelse hver eneste gang.