Tilsvar til vurdering

Meget dyktig

Fikk utført hals og nedre ansiktsløft av dr. Hilde Bjærke i juni 2020. Har tenkt på dette i mange år pga veldig skjemmende dobbelhake. Trodde først jeg kunne ta bare hals for å rette på dette, men under konsultasjon fikk jeg forklart hva som måtte til for å få et bra resultat og fikk se før/etter bilder av personer med lignende "problem". Jeg fulgte rådene fra dr Hilde Bjærke og valgte å gå for halsløft med fettfjerning og et ansiktsløft av nedre del av ansiktet. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! En særdeles synlig dobbelhake er helt fjernet og fikk en mer eller mindre 90 grader vinkel mellom hake og hals. Har aldri tidligere vært operert og gruet meg veldig, men ble svært godt ivaretatt av hyggelige folk i resepsjonen, sykepleiere, veldig hyggelig anestesilege og ikke minst av dr Hilde Bjærke.

Operasjonen gikk veldig bra. I forhold til størrelsen på inngrepet var det overaskende lite smerte i etterkant. Noen dager med ubehag var det, men paracet/ibux i tre dager var det eneste jeg hadde behov for i forhold til smertestillende. Siden jeg aldri har operert tidligere var jeg engstelig og også engstelig for evt komplikasjoner i etterkant, - gror stingene greit, er dette vanlige hevelser osv, men jeg kunne da sende bilde/tekstmelding til dr Hilde Bjærke og fikk alle ganger svar i løpet av få minutter om at alt så ok ut. Fikk også tilbud om å komme inn ved behov.

Jeg har hatt store komplekser pga dobbelhake hele voksenlivet mitt og er veldig takknemlig for hjelpen jeg har fått hos Cosmo Clinic. Jeg er 100% fornøyd og det er heller ingen som har sett at jeg har operert meg (har alltid brukt skjerf for å skjule haken), - har kun fått kommentarer om at jeg ser bra ut og spørsmål om jeg har gått ned i vekt ... ;-)

Dame, 50 år