Tilsvar til vurdering

Trygg - god kunnskap og kommunikasjon

Jeg har tatt facelift/hals løft hos Hilde Bjærke og bryst løft hos Thomas Berg. Er super fornøyd. Føler meg veldig fresh og ikke minst ung etter faceliften/halsløftet og bryst løftet. Hilde Bjærke er en meget flink kirurg som går helt in i arbeidet sitt og har tatt frem det beste hos meg både før og etter operasjonen. Jeg mener at hun må være den beste på hals løft, da dette, hva jeg forstår ikke er lett at få til. Jeg er super fornøyd med mitt resultat Tenk jeg hadde nesten ikke noen blåmerker i ansiktet! Bare et litet blåmerke i tinningen som jeg kunne se. Det sier alt om hvor dyktig hun er! Jeg har heller aldri hatt så pene bryster som jeg har i dag, er super fornøyd med mine nye bryst. Thomas Berg var også flink med at se hva som passet meg best. Jeg følte meg meget godt ivaretatt både føre og etter operasjon. Hele opplevelsen har Jeg følt at jeg har vært i gode og trygge hender av både Hilde, Thomas ,narkoselege, sykepleiere m.m. Ja, visst var jeg spent både føre, under og rett etter operasjon, men fikk da lugnende beskjed av erfarne leger og sykepleiere på området. Tusen takk! Jeg angrer ikke et sekund på at valget mitt falt på Hilde Bjærke og Thomas Berg hos Cosmo Clinic og Anbefaler dem på det det sterkeste!