Tilsvar til vurdering

Mine beste anbefalninger!

Jeg har slitt med tunge øyelokk, og ble anbefalt Hilde og Cosmo Clinic av en bekjent. Jeg bor i Trøndelag, og tok første konsultasjon med Hilde på video-chat. Ble raskt trygg på at dette var riktig valg og booket time til øyelokkoperasjon.
På operasjonsdagen ble jeg mottatt med kjempegod service og hyggelige damer i klinikken. Det var ingen venting og jeg kom inn til Hilde presis.
Hilde var meget profesjonell og forklarte prosessen. Under selve operasjonen forklarte hun hele tiden hva hun gjorde, og det hele var en trygg og behagelig prossess. Ingen smerter i det hele tatt.
Jeg var forberedt og så for meg å ha blåe øyne og hovne opp i minst fire uker etter operasjon, men jeg var så og si ikke blå og hoven i det hele tatt!! Etter 5 dager var alle antydninger til hevelser og misfarginger borte.
Fikk fjernet stingene på fastlegekontoret mitt i Trøndelag, og jeg siterer sykepleieren: "I løpet av min 35 års karriere som sykepleier, har jeg ikke tall på hvor mange sting jeg har fjernet etter slike operasjoner, MEN jeg har ALDRI sett noe så pent arbeid". Perfekt resultat!
All ros til dyktige Hilde - jeg anbefaler henne på det sterkeste!!