Tilsvar til vurdering

En fantastisk klinikk i særklasse

Etter lang tids vurdering og mange års ønske om å få en definert hake/hals var jeg hos Hilde Bjærke for konsultasjon. Hun var flink til å gi informasjon og vise bilder i forhold til forventninger av resultat, men også til å lytte. Jeg endte med å ta halsløft og facelift hos Hilde. Hun er ufattelig dyktig i det hun gjør og jeg er så gla for at jeg gikk til henne. På klinikken blir man så godt ivaretatt og man føler seg veldig trygg. Operasjonene gikk over forventning, oppvåkningen var smertefri og dagene etterpå ble også veldig godt fulgt opp. Nå er det allerede gått 4 uker etter operasjonene og jeg er så ufattelig fornøyd med resultatet. Det har ennå ikke helt gått inn for meg hvor fint resultatet ble, jeg tar meg stadig i å se meg i speilet og er så fornøyd med kjevepartiet og halsen og er evig takknemlig. I tillegg har Hilde har gitt meg tilbake et yngre uttrykk i ansiktet.
Samtidig som jeg tok halsløft og facelift så tok jeg også og byttet brystproteser hos Tomm Bjærke. Også konsultasjonen hos han forut var helt superb. Han var flink til å vise forventet resultat, gi råd og jeg følte meg veldig godt ivaretatt i hans beslutninger til et godt resultat. Etter 2 ammeperioder endte jeg med å gå opp bittelitt i størrelse og også her er jeg så ufattelig fornøyd med resultatet og valget Tomm tok av proteser under operasjonen. Resultatet føles og ser veldig naturlig ut.
Jeg vil anbefale klinikken på det sterkeste og jeg vil uten tvil velge å komme tilbake.