Tilsvar til vurdering
Ansiktsløft
Jeg er ikke misfornøyd, men heller ikke fornøyd med operasjonen hos Hilde. Før operasjonen fikk jeg se før og etter bilder. Resultatene var pene og naturlige. Samtidig så pasientene ganske unge ut etter operasjonene med ansiktsløft. Jeg personlig opplevde at jeg hadde sunne forventninger og kirurgen var innforstått med det jeg ønsket av resultat. Hun betrygget meg med at forventningene mine var sunne og realistiske.
Nå er jeg godt opp i årene og ser ikke på plastikk kirurgi som noe som gjør meg 30 år yngre igjen, men resultatet ble ikke som forespeilet og forventet utfra mitt utgangspunkt.
Det er en liten forbedring men ikke i nærheten av det jeg så for meg og ble forespeilet. Jeg har ikke klaget eller uttrykt misnøye noe jeg ser lite poeng i. Operasjonen var omfattende, jeg ønsker ikke å begi meg ut på risikoen igjen ved å gjennomgå en reoperasjon.
Mitt råd er å lese tilbakemeldinger på kirurgen med litt kritisk blikk, jeg hadde kanskje altfor store forventninger utfra det jeg leste på nettet om kirurgen og klinikkens omtale. Prisen for operasjonen var på høyeste laget, jeg synes ikke at prisen samsvarer med resultatet kirurgen oppnådde. Jeg kan ikke påstå at andre kirurger kunne ha levert et bedre resultat, men de kostnadene jeg hadde i forbindelse med denne operasjonen var ikke verdt det etter min mening.
Utover resultatet var oppfølging og kommunikasjonen god, hun tok kontakt i ettertid av operasjonen og var tilgjengelig på telefon hvis jeg hadde spørsmål eller bekymringer. Jeg vil verken anbefale eller fraråde en operasjon hos Hilde Bjerke, men for min del var dette et lite tilfredsstillende resultat.