Tilsvar til vurdering
Dyktig, ærlig og flink
Jeg kom til Thomas Berg, etter å ha lest flere gode anmeldelser om han. Jeg har hatt tubulære bryst med stor sideforskjell på mine bryster helt siden 14-årsalderen og bestemte meg som 30-årig tobarnsmamma å få fikset oppi dette som har plaget meg opp gjennom hele min ungdom. Jeg har slitt med å gå med badetøy, kjoler, og faktisk ja en helt vanlig t skjorte, eller å gå uten BH. Da jeg møtte Thomas Berg, og nevnte mitt ønske og mine utfordringer jeg har hatt gjennom livet, ble jeg møtt med forståelse og med en positiv innstilling om at dette skal vi få til. Han foreslo og ta løft på det ene brystet, og fetttranplantasjon fra mage til det andre brystet som var mindre for å jevne ut de store forskjellene. Operasjonen var vellykket og jeg satt igjen med minimale smerter. Jeg har to like fine bryster nå. Jeg er SÅ fornøyd og så takknemlig for hva Thomas har fått til. Jeg er mest av alt imponert. Jeg er så glad jeg kan være komfortabel i all slags klær nå og blir glad hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg gjemmer meg ikke bort lengre. Thomas Berg har endret livet mitt helt, og jeg er så glad. Er det en lege dere kan stole på og som er dyktig i faget sitt, så er det Thomas Berg!! Personalet på klinikken er så hyggelig og man blir godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. Cosmo Clinic anbefales på det sterkeste!