Tilsvar til vurdering

" All inclusive "

Etter å ha googlet flere klinikker for å få hjelp til å vurdere/ behandle mine åreknuter, falt valget på åreknutespesialisten ved Hygiea helsesenter i Bærum. Jeg har ikke angret på dette valget, og kan trygt anbefale denne klinikken til andre! Dette er en familiebedrift, der alt legges til rette for at man som kunde skal kunne føle seg som " hjemme ", dvs trygg, komfortabel og ivaretatt. Min personlige opplevelse var at jeg befant meg på et sted med en rolig og god atmosfære, der åpen dialog og profesjonelt faglig og etisk fokus var gjeldende for samarbeidet i teamet. Jeg fikk god informasjon og oppfølging både før, under og etter behandlingen. Informasjonen ble gitt både muntlig og skriftlig, slik at misforståelser ble unngått. I tillegg fulgte Thomas opp med sms i etterkant av inngrepet, og var lett tilgjengelig på telefon dersom eventuelle komplikasjoner eller spørsmål skulle oppstå. For mitt vedkommende gikk behandlingen smertefritt for seg, og resultatet har absolutt levd opp til forventningene :-) !!!