Tilsvar til vurdering

Profesjonell, trygg og kunnskapsrik – bukplastikk etter tvillinggraviditet

Jeg fikk anbefalt Mette Haga av en fagperson jeg stolte på, som har god innsikt i helse og plastisk kirurgi. Som helt uerfaren innen dette feltet følte jeg det vanskelig å navigere blant alternativer, og det ga stor trygghet at en dyktig fagperson tydelig anbefalte akkurat henne. Han sa rett ut at skal man operere bukplastikk i Norge, så skal man gjøre det hos denne kirurgen.
Etter en vanlig graviditet og en tvillinggraviditet hadde jeg fått en tydelig deling mellom magemusklene (rectus diastase), overskuddshud og en "putemage" som ikke lot seg trene bort – uansett hvor mye innsats jeg la ned. Valget om å gjennomføre en bukplastikk hos Mette Haga er noe jeg i dag er utrolig glad for.
Resultatet kunne ikke vært bedre. Det føltes også ekstra trygt å få overnatte på klinikken den første natten. Jeg fulgte rådene jeg fikk nøye – hvilte godt og unngikk tunge løft i starten – og hele forløpet gikk helt uten komplikasjoner.
Jeg er så fornøyd med resultatet og oppfølgingen jeg har fått. Mette Haga utstråler trygghet, profesjonalitet og en imponerende faglig tyngde. Det merkes at hun har lang erfaring og stor kompetanse – noe jeg som pasient setter stor pris på. Jeg har bare godt å si om henne og den jobben hun har gjort.