Tilsvar til vurdering
Hyggelig og profesjonell
Jeg flyttet til Asker for 4 år siden og trengte en ny tannlege. Jeg er ikke veldig glad i tannleger (hvem er vel det) så det er viktig at tannlegen er hyggelig og inngir tillit.
Jeg fant Jørgen tilfeldig og det ble full klaff for meg. Siden jeg er eldre (60 år), og jobber med mange mennesker internasjonalt, er det viktig for meg med et ok smil og tenner jeg ikke behøver å skjule. De var ikke veldig stygge, men noen hadde gulnet ganske mye, og tid setter også spor på tenner. Jeg har også vært uheldig med tannleger tidligere, så noen plomber var veldig stygge. Jørgen foreslo sementering av de mest synlige tennene i over og underkjeven, de som synes når jeg smiler. Jeg kjente ikke til sementering som behandlingstype, så Jørgen til meg med på en grundig gjennomgang av hva det er og hvordan det gjøres. Han har selv gjennomført utdannelse i dette og jeg fikk tillit til at dette kunne være noe for meg. Jørgen satt en pris på behandlingen og den var faktisk lavere enn jeg hadde trodd. Jørgen satte i gang vinteren 2022, det ble noen lange dager i tannlegestolen, men han er flink til å kommunisere, forklare osv under behandlingen så tiden gikk fort. Nå 3 år etter kan jeg si at jeg er superfornøyd. Utseendet i munnen er naturlig og har holdt seg uforandret i alle årene. Jeg kan anbefale Jørgen på det varmeste.[Navn fjernet av moderator]