Tilsvar til vurdering

Fra usikker dobbelthake til definert hals, med full trygghet hos Dr. Hilde Bjærke

Jeg har alltid vært fyldig under halsen. Selv da jeg var på mitt slankeste i 20-årene, med en vekt på 55 kg, var dobbelthaken alltid der. Etter to barn og med en vekt på 62 kg i dag bestemte jeg meg i en alder av 35 for å endelig gjøre noe med det.

Mye research førte meg til konklusjonen om at en vanlig hals-lipo eller hakeimplantat ikke ville gi meg det resultatet jeg ønsket. Jeg la merke til at mange som hadde valgt disse løsningene fortsatt var misfornøyde med dobbelthaken sin, fordi inngrepene ikke fjernet det egentlige problemet. Derfor bestemte jeg meg for å gå til dr. Hilde Bjærke, som er anerkjent som en av de aller beste på dette området og som i tillegg ser helt smashing ut selv. Jeg ville ha en operasjon som faktisk kunne gi meg en definert hake, og det er nettopp dette deep plane neck lift gjør. Den fjerner fett under musklene, det som for meg aldri har vært mulig å trene eller spise bort.

Jeg hadde mange spørsmål i forkant av operasjonen, og dr. Hilde Bjærke svarte grundig og tålmodig på alt. Hun tok seg tid til å forklare inngrepet, hvilke resultater jeg realistisk kunne forvente og hvordan hele prosessen ville bli fra start til slutt. Det gjorde at jeg følte meg veldig trygg på valget mitt og på henne som kirurg.

Selve operasjonen gikk fint, og oppfølgingen i etterkant har vært eksepsjonell. Allerede bare dager etter inngrepet ser resultatet helt fantastisk ut, og jeg er overrasket over hvor raskt jeg har kommet meg.

Jeg opplevde Dr. Hilde Bjærke som både faglig svært dyktig og personlig varm, og jeg følte meg ivaretatt hele veien. Jeg kan virkelig anbefale henne til alle som vurderer ansiktskirurgi.