Tilsvar til vurdering

Uinteressert og lite dyktig

Var hos Camilla for rennende, tørre øyne. Hun var ikke det minste interessert i å lytte til hva jeg fortalte, så hun gav meg først feil bedøvelse før hun etter en rask kikk konkluderte med at hun ikke fant noe galt. Etterpå ble hun forbauset da hun så at øynene mine begynte å renne, fordi hun "trodde ikke jeg hadde tåreproduksjon?" Ble sendt tilbake til venterommet i 1.5 timer fordi vi måtte vente på at første bedøvelse gikk ut, så hun kunne sette en annen type. Etter en enda kjappere undersøkelse med ny bedøvelse fant hun ingenting da heller, så jeg fikk beskjed om å bruke øyedråper i 4 mnd, så ville det helt sikkert gå over av seg selv. Hun viste null interesse for å finne ut av årsaken, og var kun opptatt av å fjerne symptomene.
Øyedråper hjalp ikke, og når jeg nå forsøker å bestille ny time får jeg beskjed om at de ikke har flere ledige timer, så jeg må be fastlegen min om henvisning til noen andre. M.a.o. jeg må inn i en ny kø og vente minste et halvt år, kun for at hun skal gjøre det enkelt for seg selv.
Anbefaler ingen å kaste bort tid på denne legen.