Tilsvar til vurdering
Profesjonell,dyktig, tillittsfull, ærlig og tilgjengelig
1 desember 2025 fikk jeg utført ansikts og hals løft av Hilde, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, resultatet er egentlig over all forventing. Jeg var veldig i tvil om dette var noe for meg, og var livredd for at jeg skulle få et nytt ansikt «som ikke var meg» det å se fake ut var min største bekymring. Etter mye research booket jeg time hos Cosmo, jeg hadde fått helt klare anbefalinger om at jeg måtte få time hos Hilde.
Konsultasjonen var for meg nesten magisk. Det å møte en lege som Hilde var fascinerende. Hun var direkte, ærlig, menneskelig, veldig profesjonell og hun brukte virkelig tiden sin til å svare på alle mine underfundige spørsmål. Jeg følte meg virkelig sett og forstått, ikke minst fikk jeg gode svar som gjorde meg 100% trygg. Jeg var helt klar for å booke time til operasjon.
Operasjonsdagen var nesten imponerende, staben på Cosmo virker så samkjørte og de virker genuint opptatte av å gi pasienten den beste og tryggeste opplevelsen. Dagen gikk helt på skinner og ikke mange timer etterpå satt jeg hjemme i sofaen med en skikkelig god følelse. Jeg så jo selv med bandasje rundt hodet, at dette ansiktet allerede så mye bedre ut.
Tilbake dagen etter for å ta ut dren og få en sjekk, stilte Hilde opp og ga meg igjen en trygghetsfølelse. Jeg hadde så å si ikke blåmerker og etter 4 dager var jeg ute i butikken igjen. Riktignok med en bøttehatt, men det føltes helt fint.. Hilde sa jeg kunne ringe når som helst uansett, og det var godt og ha i bakhodet. Det var så å si ikke smerter, bare litt ubehagelig. 2 dager etter operasjon tok jeg bare en paracet i ny og ne. Største utfordringen for meg var å sove på rygg og høyt over lengre tid. Jeg kontaktet Hilde en gang fordi jeg var helt nummen i store deler av ansiktet og null følelse i ørene og det gjorde meg litt engstelig (selv om hilde hadde informert meg klart om at dette kom til å skje), så jeg spurte rett ut om ørene mine kom til å falle av. Men hun lovet meg at ørene mine ikke kom til å falle av 😊
12 dager etter operasjonen var jeg i et selskap hvor ingen så at jeg hadde operert. Jeg følte meg bare veldig fresh. Arrene mine ligger inne i håret, inne i og bak øret.
At jeg ikke har noen synlige arr er ene og alene fordi det er en så dyktig lege som Hilde som utførte jobben.
I tlf listen min nå står hun under som Magikatryll.Tenker du på å friske opp et ansikt som føles litt for gammelt ut i forhold til hvordan du selv føler deg, kan jeg sterkt anbefale en konsultasjon hos Hilde på Cosmo!