Tilsvar til vurdering
Uprofesjonell
Var hos denne legen for noen dager siden og hadde ingen god opplevelse.
I det hun kaller meg inn, forteller hun meg at hun har hatt veldig mye å gjøre denne dagen og at hun ikke har rukket å spise. Videre informerer hun meg om at Dr. Dropin vanligvis har 20 minutters konsultasjoner, men ikke denne. De har 15 minutter, hun går da inn manuelt og endrer tiden på den bestilte timen.
Videre spør hun meg noen få spørsmål ang årsaken til at jeg er der. Når jeg forklarer når jeg oppdaget problemet sier hun «og dette har du ikke oppdaget før? Dette er jo ikke noe som kommer over natten». Dette spørsmålet samt lignende kommentarer kommer jevnlig fra legen gjennom konsultasjonen. Hun lurer også på om jeg har andre symptomer på en av sykdommene symptomene kan indikere. Men uten å informere meg noe om hvilke symptomer dette kan være. Hun spør generelt veldig få spørsmål som kan gi noe svar på hva dette kan være og fokuserer mer på at jeg ikke har oppdaget problemet tidligere.
Da hun skal ta blodprøve av meg forteller hun meg at hun ikke har fått merket prøven fra forrige pasient enda og at hun må passe på at hun ikke blander prøvene våre.
Gjennom hele prosessen virker hun veldig stresset, uinteressert og kommer med flere kommentarer og bemerkninger som gjør at jeg føler meg liten og dum.
Hele konsultasjonen inkludert blodprøve varte i 5 minutter. Jeg forlot legekontoret med like mye usikkerhet og spørsmål som før jeg gikk inn. Jeg både var og er ganske bekymret for symptomene mine, til tross for at jeg vanligvis er optimist og ikke spesielt redd av meg. Denne legen gjorde disse følelsene bare verre.
Fraråder alle å bruke denne legen. Jeg bruker fastlegen min fra nå av.