Tilsvar til vurdering

Anbefaling av Anders Sandvei

Jeg vil gi min klare anbefaling av Anders Sandvei som lege. Han har fulgt meg over tid og vist en sjelden kombinasjon av faglig tyngde, ro og menneskelig forståelse. I møte med komplekse og langvarige problemstillinger har han vært grundig, lyttende og konsekvent opptatt av helheten – ikke bare symptomer isolert sett.

For meg har dette vært avgjørende for å kunne stå i krevende studie- og arbeidssituasjoner. Med Sandvei som fastlege har jeg fått den medisinske oppfølgingen og dokumentasjonen jeg har trengt for å kunne opprettholde progresjon i høyere utdanning, samtidig som helseutfordringer har blitt håndtert på en forsvarlig og realistisk måte. Han har hatt god forståelse for hvordan helse, kognitiv belastning og akademiske krav henger sammen, og har vært en viktig støttespiller i perioder hvor stabilitet har vært avgjørende for å komme videre i studiene.

Anders Sandvei tar pasientens livssituasjon på alvor, kommuniserer tydelig og respektfullt, og gir råd som er både faglig funderte og praktisk gjennomførbare. Jeg har alltid opplevd å bli møtt med tillit og seriøsitet.

Jeg kan uten forbehold anbefale Anders Sandvei til andre som ønsker en fastlege som ser hele mennesket – også når målet er å mestre studier og arbeid over tid.