Tilsvar til vurdering

Den dyktigste legen jeg har møtt

Alexander er uten tvil den dyktigste fastlegen jeg har møtt. Han er kunnskapsrik og særdeles faglig sterk.

Han leverer på et faglig nivå som er høyere enn de fleste legespesialistene jeg har møtt.
Jeg har erfart kunnskap hos Alexander på et nivå som flere legespesialister ikke har vært nær å måle seg på. Der han forklarer medisinske fenomener som vanligvis krever spesialistutdanning og hører hjemme hos de beste spesialistene i landet, bare at dette får du på et legekontor hos fastlegen din, uten ventetid!

Det virker også som at han leser seg opp og er forberedt før legetimene. Han tar seg god tid til å sette seg inn i problemene, og vurderer flere potensielle årsaker og løsninger. Han er grundig, nøye, og har kunnskap og et reportoar som er imponerende.

Samtidig er han ydmyk og åpen for at andre behandlere kan passe bedre for pasienten. Det er unikt. Det er åpenbart at han ønsker det beste for pasienten og forsikrer seg at pasienten får den beste behandlingen man kan få.

Han lytter, bryr seg og han møter deg med en ro og trygghet som gjør hele forskjellen når man står i en vanskelig situasjon.

Vi er heldige som har Alexander tilgjengelig å velge som fastlege.
Jeg kan ikke anbefale Alexander nok.