Tilsvar til vurdering
Savnet nysgjerrighet på min helse
Jeg hadde konsultasjoner med Dr. Skogstad mens hun var vikar for min fastlege som hadde permisjon. Jeg opplevde dette som en svært krevende og belastende periode der jeg ikke ble tilstrekkelig hørt eller ivaretatt.
Jeg satt igjen med et tydelig inntrykk av at Dr. Skogstad var uerfaren, og at vurderingene som ble gjort i liten grad var basert på egne vurderinger av min situasjon. Det som overrasket meg mest var at hun virket uinteressert i å finne ut hva som faktisk feilte meg. Jeg savnet nysgjerrighet på min helse og mine symptomer.
Det var vanskelig å bli tatt på alvor og det krevde mye av meg som pasient å få gjennomslag for at jeg trengte hjelp i en periode der jeg hadde lite overskudd.
Dr. Skogstad hadde ikke tid til å gå gjennom plagene mine. Konsekvensen var at behandlingen ble basert på et ufullstendig bilde av situasjonen min. Konsekvensene av dette følger meg fortsatt.
I tillegg tok hun initiativ til en prosess med NAV som etter min mening var helt unødvendig og som påførte meg en betydelig ekstra belastning på et tidspunkt der jeg var svært dårlig. Jeg hadde allerede på eget initiativ gjort det som ble forventet av meg fra NAV og arbeidsgiver i den prosessen, og prosessen burde aldri vært satt opp. I møte med min arbeidsgiver opplevde jeg at Dr. Skogstad brukte mesteparten av tiden på å diskutere min helsetilstand med arbeidsgiver, på en måte der jeg selv knapt kom til ordet.
Jeg endte til slutt med å bytte fastlege for å få den oppfølgingen jeg faktisk hadde behov for. Jeg føler meg nå greit ivaretatt, men har mindre tiltro til helsevesenet på grunn av Dr. Skogstad.