Tilsvar til vurdering
Avbestiller nesten ALLTID mine viktigste timer
Jeg har aldri møtt denne legen fysisk, men to ganger på videokonsultasjon i løpet av ett og et halvt år jeg har bodd i Oslo og hatt henne som lege. Hver eneste gang jeg bestiller veldig viktige timer, så avbestiller hun dem samme dag som jeg skulle komme. I dag visste hun at jeg og en viktig person skulle komme, fordi jeg er syk og virkelig trenger økonomisk hjelp. Nå står jeg uten penger og har sluttet å bli skuffet over at dette skjer, fordi jeg forventet at det skulle skje. Som forrige gang måtte jeg ringe SiO for å få en hastetime hos en annen lege. Jeg har vært på mange legetimer i løpet av studietiden min her, men velger alltid en vikarlege i stedet for henne. Første gangen jeg trengte henne var da jeg nettopp hadde startet studietiden og hadde nesten ikke sovet noe på to måneder og trengte sårt hjelp. Da hadde jeg en videokonsultasjon med henne, fordi det var det eneste hun hadde og hun snakket nedlatende til meg. Jeg fortalte henne at jeg hadde barndomstraumer, og hun uttalte seg om ting hun ikke kunne noe om. Hun sa hun skulle gi meg medisin mot depresjon og som skulle hjelpe på søvn, men den medisinen gjorde meg veldig sløv i flere døgn etterpå og jeg knuste ting på laben da jeg var veldig klumsete av den sløvheten. Derfor sluttet jeg ganske fort på medisinen, og bestilte ny time. Den avbestilte hun samme dag som jeg skulle komme og det var på min bursdag også. Jeg skulle gi meg selv god søvn i bursdagsgave, men neida. Jeg var så desperat etter å sove at jeg måtte ringe inn til hastetime og fikk heldigvis en god lege som hjalp meg. Da fikk jeg endelig sove, men jeg mistet en del av studietiden som jeg kunne brukt på noe nyttig, men søvnløsheten gjorde meg så syk. Andre gang jeg snakket med henne var også på en videokonsultasjon, men da var det på et møte med flere andre til stede. Da var hun blid og hyggelig. Hmm... hun var ikke sånn den ene gangen jeg snakket med henne alene. Er sånn 2-3 ganger hun har avbestilt viktige timer samme dag som timen skal være, og jeg må ringe inn for å få hastetime ellers går jeg til grunne. Så alvorlig er det. Jeg forstår at man kan bli syk, men hun setter ikke opp ny time og sjekker aldri opp på deg. Hun har fått mange viktige epikriser fra sykehuset, men jeg blir aldri kontaktet selv om det er veldig viktig. Bro bryr seg jo ikke om det går bra med folk virker det som når jeg leser andre reviews. Bro ble lege for status eller noe. Andre SiO leger ringer i ettertid og spør om jeg har det bra. This one could never.