Tilsvar til vurdering

Svært dårlig lege

Syns Eide har lite sympati og er for det meste negativ i sin tone med meg som pasient. Hver gang jeg er hos henne så bruker hun tiden på ting jeg ikke er der for, skyver bort hovedproblemet som er hele hovedgrunnen med legebesøket og skylder til slutt på meg om at nå har hun brukt alt fra 15-20min på meg og dette kan jeg ikke holde på videre da hun har beregnet mindre tid til hver pasient.

Videre opplever jeg Eide som svak i sitt fagfelt da de gangene jeg har vært hos henne så googler hun det meste og "skyver fra hofta" svar og antagelser, samt så avbryter hun meg flere ganger midt i setninger, noe jeg syns er svært respektløst og tillits svekkende i slike situasjoner. Opplever også at det hun bry seg mest om pengene fra pasienten da hun nevner betalingen flere ganger hvert besøk, selv om det har aldri oppstått noe problem med det.

Personlig anbefaler jeg IKKE legen Eide til noen. Det viktigste for meg som pasient er at legen er omsorgsfull, forståelsesfull, lyttende og er til å stole. Dette opplevde jeg ikke med legen Anne Lill Eide...