Tilsvar til vurdering

Værste legen jeg har hatt

Anders Faaberg er så arrogant og nedlatende at jeg skjønner ikke hvordan han har fått lov til å bli lege. Jeg hadde han som fastlege i bare noen mnd, men måtte innom flere ganger fordi jeg var mye syk den perioden. Uansett hva det var klarte han alltid å få det til å høres ut som jeg overdrev. Når jeg spurte om han har hatt det samme selv siden han tydeligvis hadde alle svarene, begynte han bare å ramse opp hva slags kompetanse han har og hvor han har jobbet før (noe jeg ikke kunne brydd meg mindre om). Hvis du vil ha en fastlege som er oppriktig interessert i å hjelpe deg bør du ikke gå til Anders Faaberg.
Jeg har ingenting godt å si om sykepleierne på Lillegrensen heller. En gang jeg skulle ta noen blodprøver måtte 3 sykepleiere prøve (uten hell) før nr 4 klarte å stikke seg selv i fingeren! Nr 4 klarte det til slutt men jeg måtte selv stoppe henne når hun hadde tenkt å bruke nåla hun uheldigvis hadde stukket seg selv med på meg. Men man kan vel ikke regne med at sykepleierne er mer profesjonelle enn legen...
Jeg har hvertfall byttet fastlege og er superfornøyd med bogerud legesenter. Hyggelige leger og sykepleiere som kan faget sitt PLUSS at de vet hvordan man kommuniserer med pasienter.