Tilsvar til vurdering

Fantastisk dyktig og går ikke rundt grøten

Er super fornøyd med denne gynekologen, hun er en man lett får tillit til og en man kan stole på at kan faget sitt.

Har vært hos henne både ved rutinekontroller og ved svangerskap.
Et svangerskap som resulterte i MA, var hos Marit på en fredag. Da hun ikke så liv i livmoren og at det hadde vært døtt i minimum 6 uker ringte hun personlig opp til ullevål sykehus og fikk dem til å ta meg i mot på en lørdag og fortalte kort og godt til sykehuset (som mente jeg kunne vente til mandag) om at det var uaktuelt å vente over helga og jeg skulle inn lørdagen for å sette igang prossessen ved å fjerne fosteret. De sa også på sykehuset at jeg var heldig som hadde henne som gynekolog.

Hun tar seg god tid til å besvare spørsmål og forklare hva som skal skje ifm undersøkelser osv. Og noe av det jeg liker best med henne er at hun går ikke rundt grøten, som veldig mange andre leger gjør. Er det noe galt får du vite det i likhet med dersom alt er normalt. Men man får også da informasjon om hva man bør/må gjøre for å rette opp i det som er galt etc.

Men ettersom hun er så rett på sak og ærlig kan det være at hun kanskje ikke egner seg for sarte sjeler som heller trenger en lege som ikke sier hvordan ting faktsik er og velger å heller gå rundt grøten. Men anbefaler henne på det sterkeste til alle som virkelig vil vite hvordan ståa er der nede og som tåler å få sanheten som den er uten å bli pyntet på. Jeg kommer ikke til å bytte gynekolog før jeg absolutt må og da får jeg et problem...