Tilsvar til vurdering

Kynisk, kald. Dette er ikke legen du vil ha.

Marit Rønne har vært legen min i flere år, og i flere år har jeg gruet meg til hvert besøk.

Jeg trodde d var pga meg selv, men etter hver gang jeg har vært innom henne får hun meg til å føle meg nedverdigende og dårligere enn da jeg kom. Jeg føler ikke at hun tar meg alvorlig, at jeg hver gang må forberede meg til timen for å oppleve å bli trodd da jeg absolutt aldri føler meg tatt alvorlig. Hun er kald, nedlatende, manipulerende og kynisk, gir ingen medfølelse og absolutt ingen medmenneske. Hun har en måte å være på som bagatelliserer symptomene dine som gjør at du føler deg liten og at du ikke er fortjent med tiden hennes...

Etter å ha slitt med kroniske plager over lengre tid som hun har bagatelisert eller tatt alvorlig har jeg måttet skrike meg til henvisning til spesialist. Jeg føler at hun aldri egentlig er på "mitt lag" og at jeg alltid må bevise noe for at hun i d hele tatt skal tro meg.

Jeg har lenge tenkt på å bytte lege men har vært redd for at d var jeg som var vært problemet. Helt til jeg kom over alle disse skrivene... D er ikke bare jeg.

Hun er kunnskapsrik lege, effektiv, du må aldri vente med å komme inn til time. Men d er d virkelig ikke verdt. Ikke for meg mer.
Ikke gjør samme feilen som meg. Bytt nå.

D eneste bra er at personalet ellers ved dette legekontore er hyggelig og svært imøtekommende. D er mer enn man kan si om legen.