Torgeir Bjerknes
Har vært pasient i flere år. Slapper av da legen har en fin og trygg væremåte, så det en skal gjennom og gruer seg til, går helt greit. Ønsker han lykke til med pensjonisttilværelsen. Han blir savnet som en trygg, dyktig, profesjonell og god lege.
Har opp gjennom årene gått til Bjerknes for utredninger og prøver. Hver gang har jeg følt at noe ikke stemmer. Han har en nedlatende og ufin måte å være på. Undersøkelsene er brå, hardhendt og vonde. Jeg har tenkt at det er meg som er overfølsom. Men ser nå at en god del andre beskriver han slik jeg også opplever han.
Er henvist til GU, og har uheldigvis fått time hos han denne gangen også. Har spurt om å få komme til hvilke som helst annen. Jeg kommer til å avbestille denne timen. Og få legen min til å henvise meg på nytt. eller gå privat.
Føler meg alltid godt ivaretatt.Tar deg god tid og svarer på det jeg lurer på. Vært heldig som har hatt en så flink lege.
Traumatisk opplevelse hos han. Under undersøkelsen opplevde jeg behandleren som svært uforsiktig og ingen kommunikasjon om hva som skjer videre. Veldig ubehagelig sted og ingen plass å skifte. Han skulle til å tørke meg selv etter å ha brukt gel på vaginal ultralyd… Aviste informasjon jeg hadde fått fra en annen gynekolog. Helt bortkastet time, ingen nytte eller info som jeg hadde ventet i flere måneder på for å få. Etter undersøkelse begynte jeg også å blø.
Veldig behagelig lege som tar deg på alvor. Undersøkelsene gjør han varsomt. Bare godt å si om han. Han forklarer hele tiden hva han sjekker.