Ingen EPJ-integrasjon? Slik får du timebestilling på Legelisten
Flere klinikker ønsker å aktivere timebestilling på Legelisten, men opplever at journalsystemet de bruker ikke er blant dem vi foreløpig har integrasjon med. Det finnes heldigvis gode løsninger!
1️⃣ Bytt til et system med integrasjon
Den mest sømløse løsningen er å bruke et journalsystem som allerede er integrert med Legelisten. Da synkroniseres ledige timer automatisk, og pasientene kan bestille direkte fra profilen din uten ekstra arbeid.
👉 Her kan du se oversikten over journalsystemer med støtte for timebestilling på Legelisten.
2️⃣ Bruk MakePlans – og få 50 % rabatt
Hvis du ikke ønsker å bytte system, kan du likevel tilby online timebestilling via MakePlans. MakePlans er en brukervennlig og fleksibel løsning for timebestilling, utviklet i Norge, som gjør det enkelt for både klinikker og pasienter å planlegge timer på en profesjonell måte. MakePlans timebestillingsløsning er fullt ut integrert med Legelisten.
💡 Tilbud: Klinikker som bruker Legelisten får 50 % rabatt på MakePlans de første 6 månedene, slik at prisen da kun blir 50 kr/mnd per behandler.
Hvordan fungerer det i praksis?
Bruk av MakePlans innebærer at du har to timebøker – én i MakePlans (for pasientbestillinger via Legelisten) og én i ditt eget journalsystem. Timer må overføres manuelt, men tilbakemeldinger vi får viser at dette i praksis går raskt og er lite ekstra arbeid.
Ved å bruke MakePlans får du full kontroll over når pasienter kan booke, og pasientene får en rask og enkel bestillingsopplevelse på Legelisten.
Hvordan komme i gang?
Kontakt oss på post@legelisten.no, så hjelper vi deg i gang. Her kan du lese mer om MakePlans.
Hvilke journalsystemer støtter ikke timebestilling på Legelisten i dag?
Vi har nå integrasjon med 12 journalsystemer, og vi legger stadig til flere. Her er en liste over systemer som i dag er relativt vanlige i helse-Norge, men som vi ikke har integrasjon med:
- Webmed (alle versjoner)
- CGM (alle versjoner)
- Infodoc (alle versjoner)
- Physica (enkelte versjoner)
- Konfidens (integrasjon på vei)
Hvis du er i prosess med å velge nytt journalsystem, og ønsker timebestilling på Legelisten, så anbefaler vi å velge ett av systemene vi har integrasjon med i dag. Se listen her.