Cybele Kristo
Hadde en mindre god opplevelse da jeg var her. Opplevde at hun ikke lyttet godt til det jeg forklarte og følte at smertene mine ble bagatellisert/ ikke var store nok. Fikk ingen videre råd og oppfølging om hva jeg skal gjøre videre.
Positiv opplevelse, gode råd og skikkelig hyggelig lege, som fremstår som forståelsesfull og empatisk.
Kjempefornøyd med Cybele Kristo, endelig en som så hele deg. Fikk omsider en diagnose som fysione mine har mistenkt, men legene ignoreret. Grundig undersøkelse, ultralyd,lytting av hjerte og lunge, og sjekk av blodtrykk og resten av kroppen. Hun er flink til å stille de riktige spørsmålene(til meg ihvertfall) kom med gode anbefalinger. Verdt ventetiden det tok å få time.
Ei hyggelig dame som tar deg seriøst og du føler deg hørt, grundig undersøkelse. Grundig god dokumentert epikrise.
Jeg føler meg veldig sett og hørt når jeg treffer Cybele. En lege med mye kunnskap og empati og klokskap. En menneskekjenner samt at hun tør å stille spørsmål ved fordeler og ulemper ved medisinering. En lege av min smak