Per Ivar Formo
Lege som tydelig ikke setter seg inn i pasientens behov og plager. Eksempelvis sier han at jeg heller bør prøve å ha hans plager istedenfor mine egne. Han åpner konsultasjonen med å spørre om jeg har demoner i hodet eller hører stemmer. Anser dette som noe spesielt da problematikken omhandlet hørselen min.
Han stiller spørsmål, men ønsker ikke å høre svarene. Han legger også skylden på hørselproblematikken på lite søvn og stress, noe jeg var tydelig på at jeg ikke hadde problemer med. Avsluttet med å si at plagene mine bare var noe jeg innbiller meg, og ville helst at jeg skulle si dette til han. Følte jeg ble satt på plass og at plagene mine ble forkastet.
Føler med en gang at denne legen er trygg og kunnskapsrik. Meget behagelig fremtoning. Ble raskt behandlet.
Veldig hyggelig og kompetent folk - ingenting å klage på;
Her er det bare å føle seg trygg og god ivaretatt.
Bare positive erfaringer i de siste 20 år.
Samboer og jeg er innom for å ta sprøyter mot allergi. Disse to damene som også jobber der er helt fantastiske. Alltid hyggelige, blide og imøtekommende. Anbefaler virkelig dette stedet:)
Denne legen klarer ikke jobben sin, og er dessverre utdatert.
Utstyret er utdater, og holdningen og kunnskapen strekker ikke til om nyere behandling av hørselsskader