Krister Børgesen

Krister Børgesen er fysioterapeut i Haugesund

Siste vurderinger av Krister Børgesen

helhetlig behandler

Klinikk: Gard fysikalske Haugesund Skrevet

Krister behandler ikke bare skaden, han ser på helheten for å kunne unngå fremtidig skade. Jeg har kommet meg ut av en vond sirkel med sykemeldinger fordi Krister fant løsninger som var bærekraftige, og ikke kun bestod i brannslukkende behandling.

Dyktig fysioterapeut i Haugesund

Klinikk: Gard fysikalske Haugesund Skrevet

Jeg fikk time veldig raskt, og ble tatt godt imot. Han fant problemet med en gang og begynte behandling som faktisk hjalp allerede etter første gang. Krister er veldig flink, og lett å prate med. Klinikken er lett å komme til, og har gratis parkering. Jeg anbefaler Krister på det varmeste visst hvis du trenger fysioterapi i Haugesund.

Høy kompetanse

Klinikk: Gard fysikalske Haugesund Skrevet

Krister har peiling! Gjennom årene har eg, som alle andre hatt både små og store utfordringer med kroppen, og hver gang så har Krister både teori om problemet samt løysningane. Og eg har blitt bedre kver gong.

Albuesmerter

Klinikk: Gard fysikalske Haugesund Skrevet

Kom inn med albuesmerter som hadde utviklet seg over tid og som var blitt til hinder i hverdagen. Krister tok seg tid til å skjønne hvordan smerten hadde oppstått og gav umiddelbar lindrende behandling. Jeg fikk også råd om hva og hvordan jeg skulle gå fram for å unngå at albuene skulle blusse opp igjen. 10/10👍

Effektiv behandling for rygg. Kjapt og lett tilgjengelig

Klinikk: Gard fysikalske Haugesund Skrevet

Slet med vond rygg i lang tid før jeg kom til Krister. Fikk time raskt, og han forklarte tydelig hva som var galt og hvordan vi skulle fikse det. Etter første behandling kjente jeg stor forskjell. Profesjonell, hyggelig og lett å prate med. Enkel og gratis parkering er et stort pluss