Profilbilde av fysioterapeut Kaisa Waagan Kruse

Kaisa Waagan Kruse

Profilbilde av fysioterapeut Kaisa Waagan Kruse
Fysioterapeut

Om

Kaisa har bachelorgrad i fysioterapi fra OsloMet, med videreutdanning innen skadeforebyggende trening og den kvinnelige utøveren. Hun har bred erfaring fra både ortopedisk avdeling på sykehus og kommunal fysioterapitjeneste.

Som aktiv håndballspiller med bakgrunn fra både 1. divisjon og eliteserien, har Kaisa utviklet en sterk interesse for idrettsmedisin og rehabilitering. Hun brenner for å skape skreddersydde og målrettede behandlingsplaner som fremmer god funksjon, forebygger skader og sikrer en trygg tilbakeføring til aktivitet.

Kaisa er fysioterapeut for juniorlandslaget i beachhåndball gjennom Norges Håndballforbund og har inngående erfaring med både akutte og langvarige muskel- og skjelettplager. For å holde seg faglig oppdatert tar hun videreutdanning i klinisk ortopedisk medisin (OMI) og grunnkurs i idrettsmedisin.

Hennes hovedfokus er nøyaktig diagnostikk som grunnlag for effektiv behandling av skader i muskel- og skjelettapparatet.

Autorisasjon (2024)

Offentlig avtale

Nei

Kaisa Waagan Kruse er fysioterapeut i Oslo

Siste vurderinger av Kaisa Waagan Kruse

Flink, hyggelig og profesjonell

Klinikk: House of Health Tullinløkka Skrevet

Kaisa er utrolig dyktig. Hun tok seg god tid til å forstå hvilke utfordringer jeg hadde, ga god behandling og gode tips til hva jeg kan gjøre videre. I tillegg var hun veldig hyggelig og imøtekommende. Anbefales på det sterkeste!

Kunnskapsrik og serviceinnstilt

Klinikk: House of Health Tullinløkka Skrevet

Kaisa er en utrolig kunnskapsrik og serviceinnstilt lege. Hun tar seg alltid tid til å lytte, forklarer ting på en forståelig måte og sørger for at du føler deg trygg gjennom hele konsultasjonen. Det er tydelig at hun har solid faglig kompetanse og oppriktig bryr seg om pasientene sine. Hun møter deg med et smil, er rolig og profesjonell, og skaper en trygg atmosfære som gjør det lett å stille spørsmål og snakke om det man lurer på. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt når jeg er hos Kaisa, og kan varmt anbefale henne til alle som ønsker en lege som både kan faget sitt og virkelig ser mennesket bak pasienten.

Imøtekommende, profesjonell og faglig dyktig

Klinikk: House of Health Tullinløkka Skrevet

Kaisa har virkelig hjulpet meg med skulderen min. Hun tok smertene mine på alvor, undersøkte grundig og lagde et treningsopplegg som passet akkurat for meg. Skulderen fungerer normalt nå. Anbefales på det varmeste!

Trygg og alltid ute etter å bli bedre

Klinikk: House of Health Tullinløkka Skrevet

Kaisa stiller alltid med et smil og tar meg på alvor. Aldri i tvil om hvor jeg skal dra. Anbefales til alle!

Profesjonell, omsorgsfull og grundig

Klinikk: House of Health Tullinløkka Skrevet

Kjempe dyktig og kunnskapsrik! Følte meg forstått og tatt på alvor. Har fått troa på å bli skadefri og komme tilbake til idretten etter et langt skadeopphold! Første gang jeg har gledet meg til å dra til en fysioterapeut.