Profilbilde av fysioterapeut Jakob Sander Rønne

Jakob Sander Rønne

Profilbilde av fysioterapeut Jakob Sander Rønne
Fysioterapeut

Om

Jakob er en erfaren fysioterapeut med bakgrunn fra blant annet idrett og spesialisthelsetjeneste. Han har spisskompetanse innen idrettsskader, samt nakke- og hodepineplager.

I tillegg til dette tilbyr han pasientorientert og evidensbasert behandling for deg med plager i rygg, skulder, albue, hofte, kne og fot. Jakob skreddersyr behandlinger for både voksne og barn, og tilpasser behandlingen individuelt for å sikre best mulig resultater.

Han tilbyr også trykkbølgebehandling som et effektivt verktøy for å lindre smerter og fremme funksjon ved senebetennelser og andre langvarige tilstander.

Uansett om du har akutte skader, langvarige plager eller ønsker å forebygge fremtidige problemer, vil Jakob veilede deg trygt mot en bedre og smertefri hverdag.

Autorisasjon (2023)

Offentlig avtale

Nei

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Jakob Sander Rønne

Grundig og god behandling

Klinikk: Dr Dropin Fysikalske, avd Grünerløkka Skrevet

Veldig god kommunikasjon og forståelse av problemet, og behandlingen ga umiddelbar effekt. Vil absolutt bruke denne klinikken igjen.

Dyktig fysio!

Klinikk: Dr Dropin Fysikalske, avd Grünerløkka Skrevet

Har gått til Jakob ved flere anledninger - og har bare gode ting å si. Lett tilgjengelig, høy tilstedeværelse, og har gitt meg veldig god oppfølgning fra A til Å. Anbefaler!

Kunnskapsrik og hyggelig

Klinikk: Dr Dropin Fysikalske, avd Grünerløkka Skrevet

Hyggelig og kunnskapsrik behandler (Jakob). Tydelig treningsplan og fremoverlent med tanke på kontakt utenom timen. Det var bare å sende en mail om det var noe jeg lurte på!

Han var også veldig god på å pushe meg der det trengs og gi tydelige beskjed om når jeg ikke skal pushe smertegrensen for mye ved trening! Om jeg får en ny skade så vet jeg hvem jeg skal kontakte for å bli smertefri!

Omsorgsfull og profesjonell

Klinikk: Dr Dropin Fysikalske, avd Grünerløkka Skrevet

Han fikk meg til å føle meg sett, trygg og godt ivaretatt, tok seg god tid til behandlingen og var samtidig en veldig hyggelig person som det var lett å snakke med. Kan bare anbefale han videre til andre pasienter.

Trygg og kunnskapsrik

Klinikk: Dr Dropin Fysikalske, avd Grünerløkka Skrevet

Jeg fikk utrolig bra hjelp av Jakob for en skulderskade som hadde plaget meg i lang tid. Han er veldig kunnskapsrik, lyttende og tilpasset behandlingen etter mine behov. Allerede etter noen økter merket jeg stor bedring. Anbefales på det sterkeste!