Maylinn Arnesen
Jeg gikk først til Maylinn med min 2 måneder gamle baby. Babyen gikk fra å tydelig ha det vondt, og ha masse plager til å bli en lun, tålmodig skjønn liten gutt, uten mer plager. Det var som han «falt på plass i seg selv» når vondtene slapp. Jeg ble selv nysgjerrig etter å ha sett Maylinn jobbe, og endte opp med å gå både selv og ta med mine to andre barn. Jeg er veldig glad for at jeg fant henne og hennes klinikk. Kan varmt anbefales videre! Både til babyer, barn og for nervesystemet.
Jeg har gått til behandling hos Maylinn i rundt 2,5 år.
Jeg startet hos henne for å få hjelp med en kranglete rygg og mye smerter og spastisitet. På sykehuset så sa de at jeg må lære meg å leve med dette, og det eneste som kunne døyve var bruk av sterke smertestillende.
Men med hjelp fra Maylinn så er jeg bortimot smertefri - helt uten bruk av smertestillende!
Og jeg har også fått så mye mer med på kjøpet.
Pusten er så mye bedre, kan faktisk ikke huske sist jeg brukte astmamedisinene mine.
Kroppen er lettere og jeg har fått et mot jeg ikke visste jeg kunne ha.
Det er lettere å sette grenser, og jeg har gjort endringer i livet jeg tidligere ikke ville ha turt.
Jeg har gått fra å være mye syk og sykemeldt, til å ikke hatt fravær fra jobb på lang tid.
Jeg visste ikke at dette kunne bli utfallet av å gå til kiropraktor.
Jeg tør å påstå at behandlingen jeg har fått hos Maylinn har endret livet mitt. Og jeg anbefaler henne på det sterkeste!
Maylinn har hjulpet meg med smerter i rygg og hofter.
Jeg startet behandlingen i mars 2023 og etter en intens behandling har jeg gått til oppfølgende behandling.
Det er deilig å kjenne at smertene forsvinner og at jeg kan klare å danse igjen. Behandlingen har vært god og har gitt meg en følelse av velvære og mestring av kroppen. Jeg vil gjerne anbefale Maylinn til andre som trenger hjelp med rygg og hofter.
Fått et mye "lettere liv" uten rygg og ben smerter og dette takket være Maylinn's behandling av meg.
Hennes måte å behandle/hjelpe meg til å bli kvitt alle mine plager og smerter på har bare vært helt TOPP.
Er veldig glad for denne hjelpen.
Så nå kan jeg virkelig gå sommeren i møte meg en smertefri kropp : )
Jeg kom til Maylinn med en vond nakke, jeg fikk en grundig undersøkelse første time hvor hun avdekket noen av årsakene. Nakken har blitt helt bra. I tillegg til at behandlingen med nervebanene har gjort så jeg sover mye bedre, har mer energi og er mindre trøtt, en fantastisk bonus. Anbefales.