Bestill time

Sted: Myoklinikken Lille Grensen
Pris: 1050 kr

I dag 1. aug I morgen 2. aug Søn 3. aug Man 4. aug Tir 5. aug

Om

Jeg er utdannet kiropraktor med mastergrad fra England, og har jobbet klinisk siden 2019 – først i Horten, og nå i Oslo. Som primærkontakt i helsetjenesten har jeg rett til å henvise til spesialisthelsetjenesten og bildediagnostikk (f.eks MR), samt mulighet til å sykmelde i inntil 12 uker. Jeg jobber både med akutte og langvarige smerter i blant annet rygg og nakke, og har særlig interesse for svimmelhetstilstander som krystallsyken, samt hodepine og migrene. Sammen utforsker vi plagene dine, og lager en plan for hvordan du skal bli bedre – enten det er gjennom behandling, øvelser eller videre utredning. Jeg kombinerer manuell behandling med moderne metoder som f.eks nålebehandling, trykkbølge og kinesiotaping, og tilpasser alltid behandlingen etter dine behov og mål.

Jeg er veldig opptatt av at du får en trygghet i kroppen din så vi heller kan fokusere på alt du kan gjøre, i stedet for hva du skal unngå. Det er viktig at du som pasient står i sentrum, og at du føler deg sett og hørt.

Autorisasjon (2020)

Lisa Figge Eilertsen er kiropraktor i Oslo

Siste vurderinger av Lisa Figge Eilertsen

Fantastisk

Klinikk: The Riot Clinique Skrevet

Lisa er en fantastisk dyktig og kunnskapsrik kiropraktor som er flink til å skreddersy behandling etter ditt behov. Hun er lett å snakke med, gir klare instruksjoner, og får deg til å føle deg godt ivaretatt.
Anbefales på det sterkeste :)

Imøtekommende og kunnskapsrik

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

God til å se og lytte, følger opp pasienten på en utmerket måte. Anbefales på det varmeste!
God tilgjengelighet da behandler følger opp med epost og er tilgjengelig for spørsmål fra pasienten.

Veldig flinke, hjelpsomme og dyktige personale.

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Hadde problemer med armen, fikk hjelp av Lise. Hun fant ut hva problemet var og hjalp med riktig behandling.

Veldig dyktig fysioterapeut

Klinikk: Myoklinikken Lille Grensen Skrevet

Lisa er så dyktig på faget sitt! Hennes behandling er presis, og smertene ble raskt lindret. Hun er tilgjengelig, hyggelig og veldig effektivt. Jeg føler meg så trygg hos henne.

Profesjonell

Klinikk: The Riot Clinique Skrevet

Jeg ble kjent med kiropraktor Lisa i 2023. Siden den hun har behandlet alle mine plager. Lisa forklarer på enkel måte hva er grunnet til sintoma og hva slags behandling hun gjør. For meg er best kiropraktor jeg kjent. Jeg anbefaler.