Andreas Mjåland
Andreas er dyktig og kunnskapsrik. Får god oppfølging og han er lett tilgjengelig ved spørsmål.
Hyggelig type.
Kan anbefales !
Jeg har hatt flere idrettsskader gjennom årene og vært hos flere forskjellige behandlere. Andreas er den behandleren jeg har vært hos som har vært best til å virkelig forstå skadene og finne riktige behandlingsformer (som stort sett er massage og trening).
Han forklarer veldig godt hvordan man trener seg opp etter skader. Anbefales på det varmeste!
For et år siden fikk jeg halv protese på høyre kne. Jeg har brukt Andreas til trening av muskulatur før operasjon, og opptrening etter. Veldig bra oppfølging i hele prosessen. Har nå etter over et år etter operasjonen god bevegelighet og ingen smerter i det daglige. I min jobb sitter jeg mye og reiser mye. For 14 dager siden låste kneet seg i 90 grader med store smerter og man blir selvsagt bekymret. Etter to behandlinger hos Andreas med å løse opp lår og legg muskulatur og med hjemme trenings oppgaver, fungerer det hele som normalt. Stor takk for god oppfølging!
Jeg er veldig fornøyd med behandlingen og oppfølgingen jeg har fått hos Andreas. Han er profesjonell og hyggelig, og tar seg alltid tid til å lytte, forklare og finne gode løsninger tilpasset mine behov. Jeg har fått god hjelp og mange nyttige råd underveis! Anbefales!
Andreas skaper tillit umiddelbart og oppleves som dyktig til å jobbe relevant mot symptomene som jeg kommer inn med. Følger opp i etterkant / mellom timene og har som regel kontroll på hva man skal jobbe med i oppfølgingen.
Har idrettsbakgrunn og kan derfor anbefale alle som har utfordringer ifb. med trening om å gå til han.