Om vurderingeneSiste vurderinger av Rostad Psykologtjenester
Sjelden faglig dyktighet, dyp empati og enestående trygghet
Psykolog: Anne Rostad SkrevetSjelden faglig dyktighet, dyp empati og enestående trygghet
Å gå i terapi her har vært et vendepunkt for meg. Terapeuten har en sjelden evne til å lytte og forstå, selv når ting er vanskelig å sette ord på. Hun setter seg raskt inn i situasjonen min og har en dyp kunnskap om komplekse situasjoner og relasjoner. Man kjenner virkelig at hun har gått i dybden av sitt fagfelt, samtidig som hun har et stort hjerte for det hun gjør. Dette gjør at behandlingen av mine traumer føles både treffsikker og trygg.
Når man bærer på traumer og mye frykt, kan det være utrolig vanskelig å tørre å stole på noen. Denne terapeuten har en helt unik evne til å vise empati på en profesjonell måte, noe som gjorde at jeg klarte å åpne meg. Hun har bygget opp et genuint trygt rom hvor jeg kan snakke om det jeg trenger for å bli frisk. Den tilliten hun gir, gjør at det tunge arbeidet med PTSD-symptomer oppleves enklere, og jeg har hatt større fremskritt her enn hos noen andre tidligere.
I tillegg er hun ekstremt pålitelig Hun viser en enorm lydhørhet, og dersom det dukker opp ting, er hun fantastisk flink til å tilpasse behandlingen fortløpende. Her blir du møtt som et helt menneske med varme, respekt og bunnsolid profesjonalitet. Mine varmeste anbefalinger.
Tilstede, varm og kunnskapsrik
Psykolog: Anne Rostad SkrevetJeg gikk i psykoterapi hos Anne over en lengre periode. Det var til stor hjelp. Hun lyttet, stilte gode spørsmål og fikk meg til å føle meg ønsket. Hun hjalp meg gjennom en svært vanskelig periode av livet. Jeg anbefaler henne på det varmeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?