Bergen Tannklinikk

Rådhusgaten 4 5014 Bergen
Bergen Tannklinikk holder til i Bergen

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Bergen Tannklinikk

Dyktig og trygg.

Tannlege: Tihamér Szkobcov Skrevet
Pris

Har gått til Tihamèr i over 10 år. Dette er en dyktig, løsningsorientert og veldig empatisk lege som er åpenbart interessert i sin profesjon og oppdaterer seg selv og sin klinikk. Han har i alle år løst alt av små og store problemer jeg kom med og henviste videre når det var nødvendig.

Fantastisk tannlege - svært kompetent

Tannlege: Tihamér Szkobcov Skrevet
Pris

Dyktig, effektiv, tilgjengelig og desidert best på pris; en kombinasjon jeg ikke har vært borti før!

Min beste tannlege.Veldig hyggelig, profesjonell og dyktig

Tannlege: Katarzyna Nowakowska Skrevet
Pris

Jeg vil anbefale Katarzyna Nowakowska. Hun er veldig hyggelig, profesjonell og dyktig. Tannbehandling ble utført profesjonelt og alt ble forklart🙂

Dårlig og arrogant, styr unna

Tannlege: Joseph Jarrous Skrevet
Pris

Tannlegen var ok. Fikset tann på kort tid.

Jeg måtte betale ca 800 kr for registrering ny pasient noe som neppe tar mer enn noen minutter. Har sendt klage og bedt om refusjon, men ingen repons selv etter purring.
Jeg er ikke ny pasient ved klinikken, det var kun et engangsbesøk.

Erfaren tannlege som vet hva han gjør

Tannlege: Seyed Nezameddin Razavian Skrevet
Pris

Seyed er en presis og dyktig tannlege som går rett på sak. Selv om han mangler noe komminikasjonsevne, i form av noe mangelful gjennomgåing i hva han driver med i kjeften din, er han såppas erfaren at han slipper å meddele presist det mange yngre tannleger ville ha gjort. Jeg valgte Seyed, to ganger på rad, fordi han har vist hvor god han er i tannlegekunsten. Jeg fikk ganske nøyaktig det jeg betalte for, og ville ha gjort det igjen.

Men behøver du å ytre tanker om din tannhelse, ta avgjørelser for deg selv, samt kommunisere jevnt med din tannlege, er Seyed ikke den beste avgjørelsen for deg. Han tar egt. disse avgjørelsene på egenhånd uten samtykke. Når du ligger der med rør oppi ganen vil han utgjøre svingninger i din faktura, basert på hans egen ekspertise, og holde deg stum i det han tar den avgjørelsen. Han er sta og tar ikke dine personlige behov i betrakning, slik som mange andre, kanskje yngre (kvinnelige) tannleger ville ha gjort. Pass på, han bestemmer for deg. Men vil du ha det beste alternativet, uansett økonomi, velg Seyed. Veldig utålmodig og kvass hvis du ikke gjør presist det han vil. Han er sjef, husk det. Likevel får han 4 stjerner, pga. av tannlegekunsten.