Om vurderingeneSiste vurderinger av Bergen Tannklinikk
Veldig fornøyd !
Tannlege: Brigitta Bencsik SkrevetVeldig fornøyd med arbeidet hun utførte. Behagelig, rolig og omsorgsfull. Hun forklarte før behandlingen startet og jeg følte meg i veldig trygge omgivelser til tross for at jeg er litt engstelig for å gå til tannlegen. Det var også veldig kjekt å kunne få høre min musikk under behandlingen
Anbefaler alle som behøver kirurgiske inngrep å gå til Brigitta Bencsik. ! Hun er byens beste ❣️
Assistenten var som alltid også veldig hyggelig. Til slutt vil jeg gi ros til resepsjonen/sentralbordet de er alltid like hjelpsomme og besvarer spørsmålene jeg hadde samt hjalp til med å finne en time som passet meg.
Leno.
0/10
Tannlege: Brigitta Bencsik SkrevetUtrolig sur, snakket lite og spurte/informerte ikke om noe.
Dårlig kommunikasjon med pasienten.
Assistenten var veldig hyggelig. Lær litt av henne du!
Misfornøyd
Tannlege: Brigitta Bencsik SkrevetSvært misfornøyd. Dårlig humør hver gang jeg har vært der, både i kontakt med pasienter og kollegaene sine. Fremstår nedlatende og lite ydmyk.
Veldig flink
Tannlege: Seyed Nezameddin Razavian SkrevetVeldig flink , profesjonell tannlege ! seyed er en fantastisk tannlege , behandler kunder med respekt og gir den beste behandlingen for dine tenner. Jeg anbefaler seyed som tannlege !
5 av 5 stjerner ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sur og ufin
Tannlege: Brigitta Bencsik SkrevetAlltid så sur og ufin mot både pasienter og assistentene sine. Veldig ubehagelig å sitte i stolen hennes på grunn av hvor sur og hardhendt hun er.